Shadow

IDG Romania anunta lansarea proiectului IT&C Press Room

IDG Romania lanseaza cel mai nou proiect online de informare – IT&C Press Room, o platforma ce isi propune sa fie mai mult decat o gazda pentru comunicatele de presa din domeniul vizat.

“De multe ori clientii ne intreaba de ce nu gasesc pe site-urile noastre comunicatele de presa pe care le trimit, de ce nu scriem niciodata despre ei? Pe de alta parte, cititorii nostri online isi doresc sa afle informatii pe anumite teme direct de la sursa. Astfel a aparut ideea care sta la baza proiectului IT&C Press Room: sa lasam companiile sa comunice direct celor interesati din domeniu prin intermediul platformei noastre.”, declara Adriana Cocic, Online Manager IDG Romania.

Noul serviciu pus la dispozitie de IDG reprezinta o platforma online ce reuneste comunicatele de presa ale industriei IT&C din Romania, in 6 categorii principale: Business, Produse, Cariere, Finante, Evenimente si Servicii.

IT&C Press Room aduce la indemana companiilor IT importante unelte de comunicare directa cu specialistii din domeniu pentru care informatia inseamna timp, bani si oportunitati. Siteul, prin care companiile isi pot promova cele mai noi produse si servicii, se adreseaza in egala masura specialistilor, cat si jurnalistilor si pasionatilor de IT care se afla in cautarea unei surse oficiale de informare directa si gratuita.

IT&C Press Room este o platforma in cadrul careia agentiile de relatii publice si companiile de IT&C pot beneficia de o serie de servicii de promovare si diseminare a informatiei, grupate in pachete speciale.

“Conform tendintei globale, IDG Romania, prin produsele web 2.0 pe care incepe sa le lanseze, se inscrie in shift-ul major catre noile tehnologii cu focus pe comunitati, pe vizitatori avizati si foarte bine tintiti, pe content customizat care sa sintetizeze informatia”, declara Mihaela Gorodcov, General Manager IDG Romania.

Mai multe detalii despre acest proiect gasiti accesand //www.idg.ro/press_room

Va asteptam in IT&C Press Room!

Bucuresti, 27.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published.