Shadow

“Iti oferim sansa sa oferi” a daruit copiilor picioruse calde, uscate si fericite in aceasta iarna

SOS Satele Copiilor au primit 159.000 de lei pentru copiii, tinerii si familiile din grija sa, prin campania “Iti oferim sansa sa oferi” realizata de  OTTER si SISTER.      

“Iti oferim sansa sa oferi” s-a desfasurat in perioada 1-31 decembrie 2008, in toate magazinele OTTER din tara. Mecanismul folosit i-a adus pe consumatori alaturi de OTTER in sustinerea acestei cauze. Acestia au primit o reducere de 5% pentru ca au daruit 5% din pretul pantofilor cumparati, familiilor din grija SOS Satele Copiilor. Din banii stransi, OTTER s-a angajat sa cumpere incaltaminte noua care a ajuns la aceste familii.

„Ne bucura sa vedem ca oameni de succes, companii de succes se alatura proiectelor de succes. Ne simtim onorati de aceasta campanie. Asteptam pe oricine poate ajuta sa-i urmeze exemplul.Poti face lucruri minunate pentru cei in nevoie, chiar daca este criza financiara.este nevoie doar de putin spirit civic, iar cei de la OTTER si SISTER au aratat ca se poate. Le multumim in numele copiilor, tinerilor si familiilor asistate de SOS Satele Copiilor Romania. ” Lucretia Moldoveanu, Director Executiv SOS Satele Copiilor Romania.

Campania s-a desfasurat in presa si in magazine – atat prin media conventionale – printuri, ad-uri de presa, dar si prin solutii inovative care sa ii aduca pe consumatorii OTTER mai aproape de scopul acestei promotii. Astfel, in locul hartiilor mototolite pe care le gaseau in pantofi, consumatorii au avut surpriza de a gasi scrisori de multumire de la copiii aflati in ingrijirea SOS  Satele Copiilor Romania .

Succesul campaniei “Iti dam sansa sa oferi” a fost asigurat de Ioana Stan, Director de Marketing, din partea OTTER, si echipei SISTER , carora le multumim.

„ Pantofiorii au fost mai mult decat bineveniti. Copiii veneau la centru pe ninsoare cu piciorusele ude, iar noi le puneam pe calorifere incaltarile sa se usuce. Este greu ca in familiile nevoiase sa putem asigura incaltaminte noua pentru toti copiii. De aceea le multumim celor de la OTTER ca au facut posibil aceast dar minunat: picioruse calde, uscate si fericite copiilor.” Marcela Biliuta, coordonator SOS Centrul de consiliere pentru Copiii si Parinti Bucuresti.

SOS  Satele Copiilor este un concept de ingrijire a copiilor in dificultate – copii fara familie sau care nu mai pot fi ingrijiti, din diferite motive, de proprii parinti – intr-un mediu familial, pe termen lung, pana cand devin tineri independenti si autonomi.   
Asociatia desfasoara de 18 ani in Romania si de 60 de ani in lume proiecte sociale. In Romania exista 14 proiecte ale asociatiei, cel de-al 15-lea urmand a-si deschide portile la Bacau anul acesta.

Bucuresti, 27.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *