free download 78 travel guides written by experts

Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale Contemporane si Gallery anunta “Fotopoetica in strada”,

31 iulie- 21 august 2015

Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane și Gallery anunţă expoziţia “Fotopoetica în strada”, 31 iulie- 21 august 2015, Kulturama, Piaţa Revoluţiei

Expoziția reunește 60 de lucrări realizate de tot atâția absolvenți ai Școlii de Fotografie FOTOPOETICA din București. Sunt prezente șapte generații de fotopoeți, fiecare cu propria viziune, cu propria cale de a găsi expresii, atmosfere și geometrii ascunse. Fotografiile vor fi expuse în serii de câte 20, la un interval de o săptămână, în perioada 31 iulie – 21 august 2015, în fața Palatului Regal din București. Primul vernisaj a avut loc pe 31 iulie, iar urmatoarele sunt programate pe 8 august și 15 august, la ora 18.30.

Școala de Fotografie FOTOPOETICA, condusă de Francisc Mraz și Gyuri Ilinca, explorează, timp de 30 de săptămâni, mijloacele prin care fotograful poate evita epicul, convenționalul și redarea lipsită de interpretare a realității. FOTOPOETICA este un instrumentar coerent de expresii fotografice. Cursul beneficiază și de o programă complexă de tehnică fotografică, concepută ca sprijin elegant al principiilor fotopoetice. În fiecare an, cursul include trei ateliere fotografice desfășurate în diverse zone din țară.

De-a lungul celor 8 ani de existență ai școlii, au fost vernisate mai bine de 50 de expoziții. Această nouă reuniune a absolvenților este o probă a funcționării ca grup și după terminarea școlii.

Bucuresti, 03.08.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *