Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

SIVECO Romania a primit de la

Asociatia Nationala a Exportatorilor si Importatorilor din Romania Trofeul şi Diploma de Onoare pentru cel mai mare producator-exportator de programe IT

Pentru al treilea an consecutiv, SIVECO Romania a obţinut Trofeul şi Diploma de Onoare ANEIR (Asociaţia Naţională a Exportatorilor şi Importatorilor din România) in calitate de cel mai mare producator-exportator de programe IT (categoria intreprinderi mari).

Această distincţie a fost acordată în cadrul Galei Jubiliare a Laureaţilor ANEIR, ediţia 2007, eveniment ce reuneşte anual înalte oficialităţi din România şi din străinătate, precum şi reprezentanţi de marcă ai comunităţii de afaceri. Gala Laureaţilor ANEIR a devenit un barometru al mediului de afaceri autohton, care indică, an de an, progresele principalilor actori de business din peisajul românesc. Eveniment de referinţă dedicat excelenţei în afaceri, această manifestare premiază/recompensează societăţile care au înregistrat în mod constant performanţe notabile, în spiritul/sub aspectul inovaţiei produselor şi serviciilor, al concurenţei loiale şi al managementului performant.

Rezultatele care au stat la baza selecţiei pentru atribuirea titlurilor de performanţă sunt cele furnizate de TOP-ul firmelor, realizat cu sprijinul Autorităţii Naţionale a Vămilor. Cifrele privind volumul exporturilor cuprinse în acest clasament situează SIVECO Romania în poziţia de lider al celor mai importanţi producatori-exportatori de software la nivel naţional.

„Rolul acestor premii  este acela de a impulsiona competiţia între marii jucători din mediul de afaceri. Este benefic să avem, din timp în timp, o masură cât mai exactă a valorii pe care produsele noastre o au în evoluţia de ansamblu a industriei româneşti de software. Aprecierile venite din partea unor organizaţii precum ANEIR ne onorează şi ne stimulează să excelăm în realizarea de proiecte informatice majore şi în exportul de know-how de specialitate”, declară doamna Antoaneta Manea, consilier pentru Business Development în cadrul SIVECO Romania.

Bucuresti, 19.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *