free download 78 travel guides written by experts

2 zile cu zapada, 444 de daune auto

Primele zile cu zapada in Bucuresti au dus la cresterea spectaculoasa a numarului de tamponari.

In numai 2 zile, intre 15 si 16 decembrie, cel putin 444 de soferi din capitala au fost nevoiti sa foloseasca politele de asigurare auto. In perioada sarbatorilor creste nu numai numarul de accidente, ci si numarul de asigurari RCA incheiate pentru anul viitor. RCA-ul poate fi incheiat oricand in timpul anului, insa majoritatea soferilor prefera sa faca acest lucru in perioada decembrie-ianuarie. De aceea brokerii si companiile de asigurari au si ei mai mult de lucru, de sarbatori.

Anul acesta soferii pot incheia politele RCA rapid, in galeriile comerciale din marile hipermarketuri. Aici ei pot gasi, intr-un singur loc, oferte de la mai multe companii de asigurari, iar pretul unei polite, pe un an de zile, pentru o masina intre 1201 si 1400 cm3, incepe de la 192 de RON.

       
Galeriile comerciale in care se poate incheia polita RCA Rapid sunt: in Bucuresti – Centrul comercial Auchan Titan, Centrul comercial Orhideea, Centrul comercial Feeria, Centrul comercial Esplanada; Pitesti – Euromall, Auchan; Cluj – Iulius Mall, Polus Center; Constanta – Galeria Comerciala TOM; Iasi – Centrul Comercial Felicia.

Bucuresti, 19.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *