free download 78 travel guides written by experts

Aseara la Sala Palatului, Florin Piersic- emotionat pana la lacrimi de avalansa de surprize!

Ce-ar putea fi de spus despre un spectacol al carui personaj principal este un om care si-a dedicat intreaga viata publicului si care se numeste Florin Piersic? Ba mai mult, despre un eveniment la care au participat persoanele de suflet ale acestuia, venite special pentru a-l felicita la implinirea a 50 de ani de activitate si a-l sarbatori asa cum ii place lui: in mijlocul “privitorilor”…

Sala Palatului a devenit aseara neincapatoare pentru cei peste 4000 de norocosi care au avut ocazia sa fie partasi la “cea mai frumoasa aniversare” a actorului, dupa cum el insusi a numit-o la sfarsitul spectacolului (putin dupa miezul noptii). Un eveniment la care actorul iubit de o intreaga natiune a fost pentru prima data spectator, “surprins” in mijlocul unei avalanse de surprize incredibile, care l-au emotionat complet.

Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Draga Olteanu Matei, Nae Lazarescu, Vasile Murariu,  Ileana Stana Ionescu, Rodica Popescu Bitaneascu, Jean Constantin, Dorel Visan, Corina Chiriac, Madalina Manole, Gabriel Cotabita, Ovidiu Komornic, Mirabela Dauer, Madalina Manole, Marina Voica, Andra, Baletul  Teatrului de Revista Constantin Tanase au fost pe rand invitati in scena de amfitrioana serii, Mihaela Radulescu, care, la randu-i, nu a ezitat sa-i declare maestrului admiratia pe care o are pentru el.

A fost un eveniment presarat de numeroase momente comice gratie povestirilor hilare ale invitatilor si sarbatoritului, dar si clipe care au emotionat spectatorii pana la lacrimi (remember-ul marilor actori care au parasit scena prea devreme), presarate cu superbe melodii dedicate maestrului si chiar piese desprinse de pe albumul “Hoinarind printre amintiri”, lansat recent chiar de Florin Piersic.

Sa transpunem in cuvinte acest eveniment este extrem de greu si in plus ne abtinem sa mai dezvaluim din surprizele pe care le ofera acesta pentru ca, la solicitarea publicului, Agentia Vreau Bilet a decis reluarea reprezentatiei pe data de 16 aprilie.

“Doresc sa multumesc tuturor celor care au participat la acest spectacol – deopotriva actorilor si publicului si ii invit pe cei ce nu au reusit sa fie prezenti aseara la reluarea acestui eveniment, special organizata la cererea mare a publicului”, mentioneaza Pepino Popescu, presedintele agentiei Vreau Bilet.

Prin urmare, cei ce nu au reusit sa achizitioneze bilete pentru evenimentul de aseara pot achizitiona biletele pentru urmatorul din reteaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center etj. 2, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, Pasajul Universitatii – Trident Touring , la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro.

Bucuresti, 24.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *