free download 78 travel guides written by experts

„Asculta-ti pielea” de Ted A. Grossbart, Carl Sherman

ASCULTA-TI PIELEA

Autori: Ted A. Grossbart, Carl Sherman
Traducere din engleza de Raluca Hurduc si Irina Vladareanu
Nr. de pagini: 408
Pret: 35.00 Ron
Colectia: Psihologie Practica
Blog: //edituratrei.wordpress.com/
Editura TREI

Un program eficient pentru o piele sanatoasa

Nimeni nu este imun la stresul emotional. Si pentru ca mintea si corpul functioneaza ca un tot, fie ca suntem sanatosi, fie bolnavi, pielea este des folosita, constient sau nu, ca mijloc de eliberare a tensiunii. Sa iti intelegi conflictele, nevoile si temerile – sa intelegi viata emotionala a pielii tale – este pasul cel mai important spre controlarea factorilor psihologici care provoaca, declanseaza sau agraveaza boala. Autorii propun metode de autodiagnosticare, precum si tehnici psihoterapeutice care pot fi utilizate cu usurinta de oricine, pentru ameliorarea starii pielii, precum si un foarte util inventar al afectiunilor dermatologice, descrise in detaliu.

Ted A. Grossbart, Ph.D., este psiholog clinician cu practica privata in Boston. Este supervizor la Departamentul de Psihiatrie al Beth Israel Hospital si profesor de psihologie la Catedra de Psihiatrie a Facultatii de Medicina de la Harvard. Face parte din comitetul editorial al publicatiei Medical Psychotherapist si practica psihoterapie psihodinamica de lunga si scurta durata.

Dr. Carl Sherman, care detine titlul de doctor in medicina acordat de Universitatea Harvard, contribuie la publicatii prestigioase, cum sunt Family Practice News, Clinical Psychiatry News, Skin and Allergy News, Mademoiselle, McCall’s, Men’s Health and Longevity.

Bucuresti, 06.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *