free download 78 travel guides written by experts

ASCENTA va furniza solutii de Enterprise Content Management

oferite de SER

Clienţii corporate ai ASCENTA vor putea beneficia de soluţii avansate de management al informaţiilor (Enterprise Content Management), în urma parteneriatului semnat cu SER

Divizia de consultanţă şi servicii IT a Grupului Softwin, ASCENTA, a semnat un acord de parteneriat cu SER Solutions România, filiala locală a grupului german SER, care, de 23 de ani activează pe piaţa europeană a soluţiilor ECM (Enterprise Content Management). În urma acestui acord, ASCENTA va oferi consultanţă pentru managementul informaţiilor, gestiunea arhivelor şi documentelor şi va oferi produsele SER pe piaţa locală. Compania germană oferă aplicaţii pentru stocarea, arhivarea şi regăsirea uşoară a documentelor, managementul înregistrărilor de date şi soluţii pentru optimizarea activităţilor legate de acest subiect. Aplicaţiile sunt atât pentru mediul de business, cât şi pentru segmentul e-guvernare.

"Cei 16 ani de experienţă în soluţii IT complexe recomandă Softwin, prin divizia ASCENTA ca partenerul perfect pentru piaţa românească, care să ofere clienţilor noştri soluţii de calitate şi servicii de consultanţă pentru soluţiile DOXiS Enterprise Content Management", a declarat Hartmut Gailer, Managing Director S.E.R. Solutions România.

Divizia ASCENTA este specializată în servicii de consultanţă şi management al afacerilor, pe baza soluţiilor IT, precum şi servicii de integrare a soluţiilor şi dezvoltare de aplicaţii software la cheie. Printre clienţii ASCENTA în România se numără cele mai mari bănci de pe piaţă, o serie de alte instituţii financiar-bancare, companii de top din domeniile telecom, producţie, retail, distribuţie, precum şi organizaţii din sectorul public.

“Lărgirea portofoliului ASCENTA cu suita de aplicaţii a companiei SER are loc într-un moment oportun. La ora actuală circa 60% din informaţiile deţinute de companiile româneşti se află sub forma documentelor pe hârtie, dar estimăm că acest procent va scădea la 35% până în 2010, în favoarea documentelor electronice şi al bazelor de date structurate. La baza acestui proces se va afla nevoia din ce în ce mai acută a companiilor de a gestiona eficient fluxurile informaţionale şi volumele de documente în continuă creştere”, a precizat Horaţiu Berdilă, Director Comercial ASCENTA.

Piaţa românească de management al informaţiilor a crescut considerabil în ultimii ani, de la 5,4 milioane în 2005, la peste 7,5 milioane în acest an. Se estimează că, în 2010, ea va ajunge la o valoare de peste 13 milioane USD, perioadă în care, companiile vor lua în considerare principalele avantaje ale acestor aplicaţii: productivitate, economie de timp, spaţiu şi resurse umane.

Bucuresti, 2.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *