free download 78 travel guides written by experts

Asa tata, asa fiu!

Fiul lui Dan Helciug îi calcă pe urme artistului

Luca, fiul lui Dan Helciug îi calcă pe urme tatălui. Dan Helciug se pare că are concurență puternică chiar în familie. Duminică dimineața, după premiera show-ului Te cunosc de undeva!, Dan și-a surprins fiul imitându-l în rolul lui Freddie Mercury, rol în care telespectatorii l-au putut vedea sâmbătă seara la Antena 1.

Cu o experiență de peste 15 ani în showbiz, Dan a făcut show sâmbătă seara pe scena Te cunosc de undeva! atunci când a trebuit să intre în pielea lui Freddie Mercury. Cu pantofi cu toc, perucă și o ținută întocmai aceleia din videoclipul “I want to break free”, Dan Helciug și-a confirmat statutul de showman, spre încântarea nu doar a juriului și telespectatorilor, ci și a propriului fiu care duminică dimineața își imita de zor tatăl.

Dan l-a găsit pe Luca duminică, dansând pe negativul melodiei cu aspiratorul. Cel mic văzuse cum stă treaba, în perioada în care Dan făcea repetiții pentru emisiune. Artistul și-a luat acasă CD-ul pentru a repeta melodia, iar Luca a făcut imediat legătura între melodia pe care o cânta tatăl său acasă și coregrafia pe care a văzut-o sâmbătă seara în show.

Telespectatorii îl vor putea vedea pe Dan Helciug și săptămâna viitoare la Te cunosc de undeva, sâmbătă, de la 20.20 la Antena 1. De această Dan va fi solistul trupei Aerosmith, o ipostază cu totul diferită față de cea din prima ediție a show-ului, în care cu siguranță se va descurca la fel de bine.

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză și Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenti luptă în fiecare editie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală, editie în care publicul va decide cine merită să câștige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului vor fi Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 19.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *