free download 78 travel guides written by experts

Pirelli si Ken Block au facut spectacol pe zapada din Rusia

Pilotul American, celebru pentru seria “Gymkhana”, a testat cea mai noua versiune a pneurilor clutate Pirelli pentru raliuri

Unul dintre cei mai celebri piloti din lume, cunoscut pentru stilul sau spectaculos de pilotaj, o speciala pe zapada in Igora Park – Rusia, un Ford WRC si pneurile Pirelli clutate, speciale pentru competitii. Aceasta a fost combinatia incredibila, pusa la cale de Pirelli si Ken Block in Igora Park, foarte aproape de orasul St Petersburg in Rusia. Obiectivul a fost acela de a demonstra cum pneurile adecvate pot face diferenta in ceea ce priveste performantele si siguranta pe una dintre cele mai dificile suprafete din lume, fara a compromite insa spectacolul uluitor facut de pilotul american.

Ken Block a testat pneurile Pirelli Winter Sottozero pe o proba speciala extrem de dificila, acoperita cu zapada. Aceasta anvelopa face parte din gama folosita de Pirelli, in perioada 2008 – 2010, in Campionatul Mondial de Raliuri, perioada in care compania italiana a fost furnizor oficial al acestui campionat.

Ken Block participa anul acesta in mai multe campionate – WRC, Campionatul American de Raliuri si X Games, fiind renumit pentru stilul sau spectaculos de pilotaj, dar mai ales pentru derapajele controlate. Pe zapada din Igora Park, Ken Block a facut o demonstratie spectaculoasa, evidentiand astfel si performantele excelente ale pneurilor Pirelli Winter Sottozero.

Igora Park / Bucuresti, 19.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *