free download 78 travel guides written by experts

Artistul anului 2014 se pregateste de lansarea unui nou videoclip

Finalul anului 2014 se apropie cu pasi repezi, iar cat de curand va incepe sezonul retrospectivelor si a topurilor pentru anul ce se va incheia.

In acest spirit, il putem nominaliza, fara echivoc, pe Ed Sheeran drept unul dintre artistii care s-au dovedit a fi adevarate fenomene muzicale. Dupa ce a spart topurile cu piesa “I See Fire” care a facut parte din coloana sonora a celei de-a doua parti a trilogiei lui Peter Jackson, “Hobbitul”, Ed a continuat sa marcheze succes dupa succes. Albumul "X", produs de Pharrell Williams, s-a mentinut timp de saptamani pe primul loc in SUA si Canada, iar single-ul “Sing” s-a clasat pe prima pozitie in topuri si dupa doar o saptamana de la lansare, devenise unul dintre cele mai vandute materiale din 2014.

Dupa “Sing”, a urmat “Don’t” care s-a bucurat de un succes enorm, iar recent a fost interpretata de Ed in finala America’s Got Talent, prestatia putand fi urmarita mai jos.

Ed Sheeran insa, nu se opreste aici, ci se pregateste de lansarea unui videoclip pentru cel de-al treilea extras pe single, “Thinking out loud”. Piesa a fost deja remarcata de Coldplay care a declarat, intr-o postare pe Twiter, ca este noul lor cantec preferat.

Bucuresti, 25.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *