Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Artima si campania nationala de sprijinire a sinistratilor

Artima, cel mai mare lanţ independent de supermarketuri din România, în parteneriat cu organizaţia caritabilă “Salvaţi Copiii”, sprijină persoanele defavorizate din judeţul Caraş Severin.

Demonstrându-se încă o dată un partener de încredere al comunităţilor în cadrul cărora îşi desfăşoară activitatea, Artima îi susţine prin mijloace specifice pe locuitorii Caraşului, afectaţi de recentele inundaţii, ajutând la refacerea locuinţelor afectate din Gherţiniş, comuna Berzovia. În acest sens, profitul rezultat în urma vânzării plaselor Artima va fi redirecţionat către “Salvaţi Copiii”, acţiune ce se desfăşoară şi cu sprijinul firmei Asmara, care a agreat deja să se implice în acest proiect. 

Din păcate, similar situaţiei de anul trecut, şi în această primăvară, în Gherţiniş au fost inundate aproximativ 100 de case, din care 30 sunt în acest moment imposibil de locuit, necesitând reconstrucţia din temelii, în timp ce multe altele necesită ample lucrări de refacere.

Iniţiativa de a susţine sinistraţii din comuna Gherţiniş a fost un răspuns al echipei Artima la ampla campanie mass-media organizată de către “Salvaţi Copiii” şi face parte dintr-un program mai amplu de responsabilitate socială prevăzut a se desfăşura pe întreg parcursul anului 2006.

Reţeaua Artima cuprinde în acest moment 16 magazine situate în 14 oraşe preponderent din zona de vest a ţării: Bistriţa, Baia Mare, Deva, Oradea, Reşiţa, Sânnicolau, Hunedoara, Petroşani, Caransebeş, Sighetu Marmaţiei, Severin, Lugoj, Dej şi Zalău.

Timisoara, 18.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *