Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

PROFINN 2006 – 12-14 iunie

conferinta si targ de proiecte

In primele doua zile ale celei de-a doua editii PROFINN 2006, va avea loc, in sala Socec de la sediul Camerei de Comert si Industrie, o conferinta pe teme de finantari, asigurari, leasing.

Tematica primei zile de conferinta cuprinde subiecte de interes legate de Programe de finantarea interna si externa – Prezentare/ lansare de produse si programe de finantare, garantarea si asigurarea riscurilor finantatorilor.

In ziua a doua se vor discuta subiecte legate de Asigurarea productiei animale si vegetale si Leasingul de echipamente si utilaje.

Sunt asteptati sa participe agenti economici din domeniul agriculturii ecologice si industriei alimentare precum si din domeniile conexe.

Informatiile suplimentare si formularele de inscriere sunt disponibile pe pagina organizatorilor, www.profinn.ro.

PROFINN 2006 are ca partener oficial Banca Comerciala Romana, ca partener asociat Casa de Economii si Consemnatiuni,sponsor Unicredit Leasing iar ca parteneri media Jurnalul National, Mediafax, Chief Executive, Retail Magazin, Bursa, Curentul, Curierul National, Comunicatedepresa.ro, Finantare.ro, Pixio, SmartBank.ro, Agroterra, Euractiv.ro, PRWave.ro, Smartfinancial.ro, Newz.ro.

Bucuresti, 18.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *