Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

SAMS 2006

Editia a doua a Salonului expozitional Sport & Adventure Motor Show (SAMS) se va desfasura in perioada 17-21 mai in Piata Constitutiei (Palatul Parlamentului) si va acoperi intreaga zona de outdoor, de la automobile sport si 4 x 4, motociclete, biciclete, echipamente si accesorii, pana la ATV-uri, scutere si ambarcatiuni de lux sau de viteza.

Eveniment dedicat petrecerii timpului liber si celor pasionati de aventura, SAMS 2006 indeplineste toate conditiile pentru satisfacerea nevoii de actiune si aventura a celor peste 20.000 de vizitatori ce sunt asteptati la Salon.

Autoturisme sport si de teren, motociclete, scutere, ambarcatiuni de agrement si de viteza, aproape 60 de marci expuse pe aproximativ 5000 mp in Piata Constitutiei.

Premiere absolute in Romania precum CUV-urile GWM HOVER si ambarcatiunile usoare WALKER BAY.

Tot la capitolul premiere notam modelul sport Volkswagen EOS, SUV-ul Subaru Impreza STI si modelele 4×4 Martin Motors, dar si bicicletele DHS cu frana fata /spate, scuterele acoperite EASY sau avionul ultrausor ZEPHYR 2000.

Lansari de parasutisti si modele noi pentru marci precum Toyota RAV4, Volvo Diesel
S40, Volkswagen Cross Polo, scuterele GaPop si Microcar si ATV-urile POLARIS PREDATOR sau SPORTMAN.

Ridicari in balon cu aer cald si oferte speciale la toate modelele Ssang Yong sau promotii pentru ambarcatiunile si motoarele QuickSilver, Mercury, Plasma sau Bayliner.

Demonstratii de aeromodele si masinute cu telecomanda si surprinzatoare oferte de accesorii si echipamente precum si ultimul tip de anvelopa VREDESTEIN sau incaltamintea de uz nautic SEBAGO.

Cupa presei la Karting si ofertele absolut tentante de leasing financiar pentru Infinity si Lexus.

5 zile dedicate pasiunii in actiune, in care timpul liber nu inseamna neparat relaxare ci si traire intensa si adrenalina!

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati: www.sams-romania.ro.

Bucuresti, 18.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *