free download 78 travel guides written by experts

Armata vrea sa amplaseze o antena gigant in fata casei Ancai Turcasiu

Vezi prin ce a trecut cântăreaţa într-o farsă de senzaţie la Plasa de stele!

Experienţă incredibilă pentru Anca Ţurcaşiu! Îndrăgita cântăreaţă s-a trezit de curând că o antenă gigant îi acoperă casa şi că pentru instalarea ei trebuie să demoleze o parte din balcon. Antena gigant s-ar părea că aparţine armatei, iar plasarea ei în faţa proprietăţii Ancăi Ţurcaşiu urma să se realizeze legal, conform unui contract deja semnat. Cel puţin aceasta a fost versiunea pe care Anca Ţurcaşiu a aflat-o de la Cristian Ţânţăreanu, complicele lui Dan Negru într-o farsă de senzaţie la Plasa de stele. Vezi cum a evoluat întreaga situaţie, marţea aceasta, de la 20.20 la Antena 1!

Anca Ţurcaşiu a avut parte de o întâmplare de senzaţie pusă la cale cu măiestrie de Dan Negru şi echipa lui! Totul a pornit din momentul în care îndrăgita cântăreaţă a ajuns acasă. Acolo, agitaţie mare, mulţi oameni, un excavator şi o antenă gigantică. În scurt timp, Anca Ţurcaşiu a descoperit şi motivul: un contract semnat cu armata pentru plasarea unei antene pe unul din loturi, care, conform studiilor, urma să fie chiar al ei. De legalitatea acţiunii a fost asigurată chiar de complicele farsei, Cristian Ţânţăreanu, cel care aparent semnase contractul. Informaţiile şocante nu s-au oprit însă aici, cântăreaţa fiind informată că va trebui să fie demolată o parte din balcon. La un moment dat, întreaga situaţie a adus-o pe Anca Ţurcaşiu în punctul de a izbucni în lacrimi!

Cum a continuat întreaga poveste şi care au fost reacţiile victimei, rămâne de văzut marţi, la Plasa de stele.

Mai multe informaţii puteţi afla accesând pagina oficială plasadestele.a1.ro şi pagina de Facebook a emisiunii, facebook.com/plasadestele.

Bucuresti, 23.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *