Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Castiga un acoperis nou cu Loteria Lindab

· Celor care doresc sa-si renoveze casa, Lindab Romania le ofera 4 sisteme complete de acoperis
· Valoarea comerciala a premiilor este de circa 140.000 lei
· www.loterialindab.ro

Lindab Romania a lansat campania ”Loteria Lindab”, punand la bataie patru sisteme complete de acoperis si, in plus, premii speciale de cate 500 euro pentru cei care au recomandat campania castigatorilor. Campania se desfasoara pana pe 31 august 2012, valoarea comerciala a premiilor fiind de aproximativ 140.000 lei, fara TVA. La campanie poate participa orice persoana de peste 18 ani, cu domiciliul in Romania, proprietar sau co-proprietar al unei case, care doreste sa isi renoveze acoperisul. Inscrierea in loterie se face printr-un sms la 1869 cu textul ”Lindab” (tarif normal, valabil in retelele Cosmote, Orange sau Vodafone) sau online, pe www.loterialindab.ro sau pe Facebook.

”Segmentul de renovari de acoperisuri are mare potential de dezvoltare in 2012. Daca in 2008 aceasta zona reprezenta o pondere mica din totalul vanzarilor, in 2011, conform studiilor noastre, acestea au reprezentat circa 35% din vanzari, iar tendinta este de crestere si pentru perioada urmatoare. Pe de alta parte, am constatat o anumita inertie in luarea deciziei, in prima parte a anului proiectele de renovare fiind puse in asteptare. De aceea venim cu Loteria Lindab, pentru a-i impulsiona pe cei interesati sa treaca la treaba. Premiile sunt cat se poate de atractive. Castigi un acoperis nou, iar Lindab se ocupa de toate detaliile pentru ca renovarea sa insemne eforturi minime din partea ta, in conditiile in care schimbarea unui acoperis nu este deloc o investitie neglijabila”, a declarat Ioan Farcas, Director de Marketing Lindab Romania, Divizia Profile.

Premiile principale vor fi extrase la sorti lunar, in datele de 11 iunie, 10 iulie, 10 august si 10 septembrie 2012. Castigatorilor li se va asigura de catre Lindab atat sistemul complet de acoperis (tigla metalica, sistem de jgheaburi si burlane, accesorii, sisteme de siguranta), cu o suprafata de pana in 200 mp, cat si cheltuielile legate de livrarea materialelor, pregatirea frontului de lucru, planificarea si executia montajului, asigurarea cu material marunt, colectarea resturilor ramase si evacuarea acestora de pe proprietatea castigatorului. Tipul, culoarea si forma invelitorii vor fi la alegerea libera a castigatorului, din gama de produse comercializate de Lindab in Romania.

Participantii declarati castigatori care in perioada derularii campaniei achizitioneaza un acoperis Lindab, pot primi contravaloarea materialelor pentru renovarea acoperisului si serviciilor aferente, cu conditia sa faca dovada achitarii acestora. In acest caz, clientul primeste de la Lindab tichete cadou in limita a maximum 5000 euro, net.

”Castigatorii Loteriei Lindab vor fi tratati regeste. Gama de produse Lindab este foarte ofertanta si le sta la dispozitie in totalitate. In plus, impreuna cu partenerii nostri din tara, ne vom asigura ca vor beneficia de cele mai bune servicii de livrare, planificare, montare, curatare si evacuare a resturilor de materiale. Vrem sa demonstram ca experienta renovarii acoperisului poate fi una placuta, fara batai de cap”, a explicat Ioan Farcas.

In cadrul loteriei vor fi acordate si patru premii secundare – in valoare de cate 500 euro net. Singura conditie pentru castigarea acestor premii este sa promovezi Loteria Lindab, iar castigatorul unuia dintre cele 4 sisteme de acoperis sa te nominalizeze drept ”promoter” in cursul interviului telefonic de validare a inscrierii prin SMS sau in momentul completarii on-line a formularului de inscriere, disponibil pe site-ul www.loterialindab.ro. Prietenii castiga impreuna!

”Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti anunti cunoscutii si prietenii care ar putea fi interesati de Loteria Lindab, iar ei sa te indice la confirmarea telefonica in calitate de promoter. Daca unul dintre ei este extras castigator, premiul de 500 de euro este garantat! Mai mult, un promoter poate fi desemnat castigator chiar la mai multe trageri la sorti pe perioada derularii campaniei, deci sansele de castig sunt si mai mari”, a completat Ioan Farcas.

Extragerile se vor face electronic, in mod aleatoriu, in prezenta unei comisii formate din doi reprezentanti Lindab Romania si a unui Notar Public, cu respectarea tuturor prevederilor legale in vigoare.

Mai multe informatii cu privire la regulamentul campaniei sunt disponibile pe www.loterialindab.ro.

Bucuresti, 23.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *