Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Apa Nova alege o cladire noua de birouri din centrul Bucurestiului

Apa Nova Bucuresti a inchiriat 869 mp de birouri clasa A in cladirea de birouri Izvor, cu ajutorul companiei BNP Paribas Real Estate.

Relocarea birourilor Apa Nova este inclusa in strategia globala a companiei de imbunatatire a calitatii serviciilor oferite consumatorilor. Regruparea unora dintre activitatile companiei intr-o cladire moderna va asigura un raspuns mai eficient si rapid la cerintele acestora.
Cladirea Izvor este situata in centrul Bucurestiului, langa Palatul Parlamentului, la numai cateva minute fata de piata Unirii si zona Cotroceni. Locatia este usor accesibila si ofera expunere comerciala excelenta. Suprafatele eficiente ale fiecarui etaj asigura aproximativ 800 mp, iar instalatiile si dotarile de cea mai buna calitate creaza un mediu de lucru functional si agreabil. Parcarea este asigurata de cele 100 de locuri de parcare distribuite pe 2 niveluri de subsol, plus inca 30 de locuri pazite  amplasate la suprafata, langa caldire.

Apa Nova Bucuresti este concesionar al serviciilor publice de apa si canalizare din anul 2000, pentru o perioada de 25 de ani. Principalele obiective ale companiei sunt furnizarea pentru consumatorii din Bucuresti a apei potabile de calitate, la standarde europene si toate serviciile asociate acestei activitati, precum si imbunatatirea relatiei cu clientii si diminuarea impactului asupra mediului. Acest ultim aspect este esential, in special in zonele unde Apa Nova trebuie sa asigure reabilitarea.

Compania va ocupa primul etaj al cladirii Izvor si va utiliza aproximativ 300 mp la parter. Contractul de inchiriere a fost semnat pentru o perioada de 5 ani.

Bucuresti, 18.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *