free download 78 travel guides written by experts

Sondaj IMAS: “Medlife este cel mai cunoscut operator

de servicii medicale private din România”

Rezultatele celui mai recent sondaj de opinie realizat de IMAS, au plasat Medlife pe primul loc, ca notorietate în cunoștinţele românilor. Acest studiu confirmă încă o dată faptul că Medlife este liderul pieței serviciilor medicale private din România.

La întrebarea “Care sunt furnizorii de servicii medicale private din România de care aţi auzit?“ prima mențiune a fost Medlife. La nivelul întregii țări, notorietatea totală (spontană și asistată) a MedLife a fost de 14,6%, fiind urmată de Medcenter cu 12,9%, Medsana cu 12,1%, iar pe locurile 4 și 5, aproximativ la egalitate, s-au situat CMU și Sanador cu 11,6%, respectiv 11,3% din opțiuni.

Același studiu arată că, la nivelul orașului București, notorietatea totală a Medlife este și mai mare, crescând pâna la 59,9% în rândul subiecților intervievați.

“Credem că rezultatele acestui sondaj se datorează unei bune implementări a strategiei de business – aceea de avea un sistem complex și de a fi prezenți pe toate zonele de activitate: clinică, spital, laboratoare de analiză medicală, abonamente corporate, asigurări medicale private, rețeauă de clinici parterere. Ne propunem să menținem această strategie și să ne consolidăm poziția de lider, mai ales în acest moment când piața serviciilor medicale private este în plină ascensiune, România fiind una dintre puținele țări din Europa Centrală şi de Est, care, alături de Rusia și Bulgaria, înregistrează cel mai înalt ritm de creștere pe acest segment, de 25 – 30%”, a declarat Mihai Marcu, Preşedintele Consiliului de Administraţie Medlife.

Sondajul a fost realizat în luna aprilie 2009 la nivel naţional, pe un eșantion de aproximativ 1300 de persoane, având o eroare maximă de eşantionare de ±2.8%. 

Bucuresti, 18.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *