free download 78 travel guides written by experts

Anul scolar incepe in joaca la Plaza Romania

In luna septembrie, noua indragite personaje din desene animate ii reintroduc pe copii in atmosfera scolii la Plaza Romania. Mascotele vor deveni timp de cateva ore profesorii celor mici, antrenandu-i in jocuri, dansuri, ateliere, concursuri si activitati instructive

La Plaza Romania, cele mai iubite personaje din desene animate ii vor ajuta pe copii sa se pregateasca pentru inceputul scolii si sa faca un prim pas in relationarea cu alti copii, viitorii lor colegi, iar, pe pagina de Facebook a centrului comercial, pe parinti ii asteapta concursuri cu premii.

In cadrul campaniei Back to School, la Plaza Romania s-au pregatit numeroase activitati pentru cei mici, activitati din care nu lipsesc surprizele. Intre 6 – 7 septembrie si 13 – 14 septembrie, in intervalul orar 12.00 – 18.00, cele mai indragite personaje din desene animate vor deveni profesorii copiilor, ce vor incepe astfel scoala in joaca.

Printre surprizele dedicate celor mici se numara spectacole de magie, teatru de papusi, face painting, modelarea baloanelor, dansuri si ora de distractie cu numere si litere. Sala de clasa a mascotelor este un spatiu in care, alaturi de personajele lor preferate din desene animate, copiii pot desena si scrie despre scoala lor favorita: ce le-ar placea sa faca acolo si ce materii le-ar placea sa studieze. Pe tabla din clasa mascotelor vor fi postate poze din timpul evenimentului, fotografii ale participantilor si bilete pe care copiii si parintii vor scrie ce si-ar dori de la noul an scolar.

Mai mult, juniorii pot participa la ateliere creative, de pilda Micii Designeri. Copiilor li se vor oferi camasi, fuste si pantaloni, pe care le pot decupa si decora, transformandu-le intr-o uniforma scolara pe gustul lor. Nu lipsesc din program jocurile individuale si pe echipe, si nici concursurile de perspicacitate si indemanare: Cine stie castiga si Turnul din lemn. Cele mai incitante video games cu tema Fitness Kinect ii asteapta pe cei mici in zona Sports Kinect, in timp ce, la Design Cube, le stau la dispozitie cuburi cu care se pot juca in asa fel incat sa reiasa numere si teme corelate cu inceputul scolii.

Tot pentru cei mici, Plaza Romania a pregatit Targul Back to school, o zona special amenajata in care magazinele din centrul comercial vor expune pe tot parcursul lunii, in moduri inedite si interactive, cele mai potrivite obiecte si haine pentru scoala.

Programul complet pentru campania Back to school va fi disponibil pe site-ul Plaza Romania (www.plazaromania.ro), precum si pe pagina de Facebook a centrului comercial – www.facebook.com/plazaromania. Tot acolo, parintii pot participa la un concurs, premiile constand in trei ghiozdane si trei carduri de cumparaturi Diverta.

Bucuresti, 02.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *