metalshow

Antena 1 din nou lider

Câştigi în 60 de secunde mereu în top

Câştigi în 60 de secunde, cel mai tare gameshow al momentului, prezentat la Antena 1 de Dan Negru a fost şi aseară preferatul telespectatorilor din mediul urban. Invitaţii de aseară au fost Daniel Buzdugan şi Mihai Morar.

Câştigi în 60 de secunde s-a impus şi ieri, 26 aprilie, lider de piaţă la nivelul publicului urban. Emisiunea prezentată de Dan Negru a fost urmărită de o medie de 831.000 de telespectatori, înregistrând un rating mediu de 7.2% şi o cotă de piaţă de 16.4 procente. Antena 1 a întrecut programele concurenţei, pe locul secund clasându-se cu 6.7% audienţă medie şi 15.1% share postul Pro Tv, pentru ca cea de-a treia poziţie să îi revina postului Kanal D.

În minutul de aur 21.23, Antena 1 a fost urmărită de 1.298.000 de telespectatori din mediul urban, de două ori mai mulţi decât numărul celor care la aceeaşi oră au urmărit programul difuzat de Pro Tv.

După ce a încercat în emisiunea sa, Răi da’ buni de la Antena 2, mai multe dintre probele propuse la Câştigi în 60 de secunde, Mihai Morar a acceptat provocarea de a concura în emisiune, alături de colegul său de la Radio Zu, Daniel Buzdugan. Cei doi s-au dovedit a fi destul de îndemânatici şi au reuşit să treacă mai multe probe. Prima probă – Coloana infinitului au depăşit-o fără niciun fel de problemă şi, deşi la cea de-a doua au întâmpinat mici probleme, Morar şi Buzdugan au reuşit să treacă şi de aceasta pentru ca în final să acumuleze 4000 de lei.

Premiile pe care Dan Negru le da în emisiune nu sunt singurele pe care Câştigi în 60 de secunde le aduce românilor. Pe 30 aprilie şi 1 mai, toţi cei care cred că au îndemânare sunt aşteptaţi la mare, la Vama Veche, Mamaia şi Constanţa să încerce probele din concurs şi pot câştiga automat primul SUV românesc – o Dacia Duster. Detalii pe www.castigiin60desecunde.a1.ro.

Cu emisiuni precum Academia vedetelor, Ciao Darwin sau, mai recente, Te pui cu blondele, Plasa de stele, Dan Negru este singurul moderator roman care s-a mentiunut constant in topul audientelor şi, de asemenea, omul de televiziune din România cu cele mai multe formate prezentate. Telespectatorii Antena 1 îl pot urmări duminica, la Plasa de stele şi marţea la Câştigi în 60 de secunde.

De aproape 20 de ani, Antena 1 este lider in arta divertismentului oferindu-le telespectatorilor show-uri impresionante. Si anul acesta, postul de televiziune dezvolta o strategie ambitioasa pregatind cele mai spectaculoase emisiuni pentru romani. Show-uri precum X Factor, Next top model, Plasa de Stele, Burlacul, Castigi in 60 de secunde sau In puii mei, precum si editiile speciale sunt doar cateva dintre emisiile pe care telespectatorii le situeaza in topul preferintelor lor.

Sursa:GfK Romania S.R.L.
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1
Analiza este facuta pe targetul all urban
Perioada 26 aprilie 2011

Bucuresti, 27.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *