free download 78 travel guides written by experts

ANRCTI incepe procedura de acordare a licentelor pentru benzile de frecvente

care vor permite implementarea tehnologiei WiMax

Presedintele ANRCTI, Liviu Nistoran, a numit comisia care va evalua ofertele depuse in cadrul procedurii de acordare a licentelor pentru benzile de frecvente 3600-3657 MHz si 3700-3757 MHz, frecvente care vor permite implementarea sistemelor Broadband Wireless Access (BWA) de tip WiMAX. „Proiectul caietului de sarcini va fi publicat spre consultare pe 29 septembrie, iar versiunea finala va putea fi achizitionata la mijlocul lunii octombrie. Va urma apoi o perioada in care pot fi intocmite ofertele, depunerea si evaluarea acestora si declararea castigatorului, cel mai probabil pana la sfarsitul acestui an”, a declarat Liviu Nistoran, presedintele ANRCTI.

Comisia de licitatie, formata din sase membri si un presedinte, are drept atributii principale elaborarea proiectului caietului de sarcini si a formei finale a acestuia, formularea raspunsurilor la solicitarile de clarificari, evaluarea ofertelor si prezentarea rezultatului evaluarii ofertelor presedintelui Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei in scopul aprobarii acestuia, precum si efectuarea propunerii de acordare a licentelor.

Caietul de sarcini va contine unele prevederi obligatorii precum conditiile tehnice de utilizare a benzilor de frecvente scoase la licitatie, cerintele minimale pe care ofertantii trebuie sa le indeplineasca pentru a fi considerati eligibili, obligatiile minime pe care acestia trebuie sa si le asume in cazul in care vor fi declarati castigatori, grila de punctaj, precum si orice alte aspecte considerate relevante de catre comisia de licitatie.

Bucuresti, 04.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *