free download 78 travel guides written by experts

Amplusnet, in parteneriat cu Amenit, a lansat Cyclope pe piata din Cehia

Amplusnet a lansat pe piata din Cehia solutiile de monitorizare a angajatilor din gama Cyclope prin intermediul unui parteneriat cu un jucator local, Amenit. Decizia de a alege Cehia in favoarea altor piete europene a fost luata in urma mai multor studii ale oportunitatilor de extindere.
`Am ales sa ne extindem datorita potentialului pe care credem ca il are produsul Cyclope. Am ales acest parteneriat datorita profilului si experientei companiei cehe. Are un background solid si ne poate ajuta cu strategiile necesare procesului de intrare pe noua piata – o piata cu experienta in domeniul software`, a declarat Dan Gurghian, IT&Development Manager Amplusnet.

`Am cautat o solutie de monitorizare pentru nevoile companiei noastre si in urma cercetarilor, am ales Cyclope. Ulterior, am dezvoltat o legatura mai stransa si am decis incheierea unui parteneriat pentru lansarea produsului si in limba ceha, pentru ca produsul are un mare potential pe piata din Cehia` a declarat Martin Kubečka, CEO Amenit.

Compania ceha este distribuitor exclusiv al produselor din gama Cyclope atat pentru Cehia, cat si pentru Slovacia. Cyclope va fi disponibil in Cehia si prin intermediul retelei de reselleri Amenit, care contine peste 150 de companii.

Aceasta lansare este prima dintr-o serie de activitati de extindere planificate pentru tarile UE. Cyclope este deja disponibil in engleza,romana, spaniola si ceha. Versiunea in limba ceha a programelor poate fi gasita la adresa www.cyclope-series.cz

Bucuresti, 04.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *