free download 78 travel guides written by experts

Anghel Iordanescu face dezvaluiri la Repriza a treia

După mai bine de zece ani, selecţionerul vine la TVR ca invitat special în emisiunea moderată de Marian Olaianos, marţi, 29 decembrie, de la ora 19.00, la TVR 1 şi TVR+.   

Marţi, înainte de Telejurnal, Marian Olaianos ne propune, la Reprizei a treia, o retrospectivă a sezonului fotbalistic şi o analiză a campaniei de calificare a Naţionalei la UEFA EURO 2016. Invitatul special al emisiunii este Anghel Iordănescu, antrenorul care a reuşit calificarea la Europeanul din Franţa, după opt ani de absenţă. Alături de el şi de moderatorul Marian Olaianos, prietenii emisiunii îl vor regăsi, ca de obicei, pe Marius Mitran, invitat permanent la Repriza a treia. Emisiunea se difuzează pe 29 decembrie, de la ora 19.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+, fiind preluată ulterior, de la ora 23.00, şi la TVR HD.

 

Cum a decurs campania de calificare, care sunt relaţiile selecţionerului cu Federaţia Română de Fotbal şi cu Liga sau ce părere are despre campionatul intern sunt câteva dintre subiectele pe care Marian Olaianos şi Marius Mitran le abordează în discuţia cu Anghel Iordănescu. Va mai rămâne „nea‘ Puiu” pe banca Naţionalei după Campionatul European din 2016? După mai bine de zece ani în platoul TVR, antrenorul cu cele mai multe calificări face dezvăluiri pentru telespectatorii ediţiei speciale Reprizei a treia.

Pe parcursul emisiunii, microbiştii vor putea revedea şi imagini din cele zece meciuri din campania de calificare a Naţionalei la UEFA EURO 2016, meciuri transmise în direct la TVR.

Repriza a treia este un brand cu vechime în programul Televiziunii Române. Prima emisiune de fotbal de după decembrie 1989, Repriza a treia a fost realizată iniţial de Dumitru Graur şi Ionel Stoica, iar în 2007 a fost preluată de Vlad Enăchescu, Ovidiu Ioaniţoaia, Emil Grădinescu. La şapte ani de la întreruperea ei, Marian Olaianos readucea pe micile ecrane emisiunea apreciată de iubitorii sportului rege.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *