metalshow

ANFP instruieste si in 2011 functionarii publici – primul seminar va avea loc la Cluj-Napoca

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, în colaborare cu Instituţia Prefectului judeţul Cluj organizează în perioada 16 – 18 martie, în Cluj – Napoca, la Hotel Victoria, seminarul regional cu tema „Managementul resurselor umane în funcţia publică”.

Scopul organizării seminarului constă în îmbunătăţirea calităţii actului administrativ şi în ridicarea standardelor de conduită a funcţionarilor publici. Evenimentul continuă seria întâlnirilor regionale de acest gen, demarate încă din anul 2009, fiind conceput în funcţie de nevoile specifice ale instituţiilor şi autorităţilor publice de la nivel local. La acest  seminar, la care nu sunt percepute taxe de participare sunt invitaţi reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi ai serviciilor deconcentrate din judeţele Cluj şi Sălaj.

Dezbaterile din cadrul seminarului vizează aspecte ale îmbunătăţirii sistemului administraţiei publice din perspectiva funcţiei publice şi clarificări cu privire la: etica, integritatea şi disciplina în funcţia publică, întocmirea dosarului profesional, promovarea, avansarea, transformarea posturilor, structuri organizatorice, avize etc.

În prima zi a seminarului va avea loc şi o conferinţa de presă susţinută de către Preşedintele ANFP, domnul Andras SZAKAL şi de către Prefectul judeţului Cluj, domnul Florin Vasile STAMATIAN, în cadrul căreia vor fi abordate teme de actualitate pentru administraţia publică locală.

De menţionat că, din anul 2009 şi până în prezent ANFP a organizat 11 astfel de evenimente, oferind consultanţă de specialitate, în mod gratuit, pentru aproximativ 1000 de reprezentanţi ai instituţiilor şi autorităţilor publice locale, din jumătate din judeţele ţării.

“Resursa umană bine pregătită din administraţia publică garantează furnizarea unui serviciu public eficient, de aceea, continuăm şi în acest an organizarea seminariilor regionale, pentru instruirea continuă a funcţionarilor publici, în acord cu schimbările legislative survenite ”, a precizat domnul Andras SZAKAL, preşedintele ANFP.

Bucuresti, 16.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *