free download 78 travel guides written by experts

ANFP a lansat o noua serie a programului pentru inalti functionari publici

Miercuri, 20.06.2012, a avut loc la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici ceremonia de deschidere a Programului de formare specializată pentru ocuparea unei funcţii publice corespunzătoare înalţilor funcţionari publici pentru anul 2012, seria I de admitere.

Programul derulat de ANFP reuneşte anul acesta un număr de 44 de cursanţi şi este structurat în 8 module care tratează o tematică multiplă, stabilită pe baza priorităţilor guvernamentale. 

Obiectivele Programului vizează dezvoltarea cunoştinţelor, aptitudinilor şi competenţelor profesionale şi manageriale ale participanţilor, precum şi dezvoltarea conexiunilor necesare pentru a permite instituţiilor în care îşi desfăşoară activitatea să performeze într-un mediu aflat într-o reformă continuă.

Prezent la eveniment, Constantin Cătălin Chiper, secretar de stat pentru Relaţia cu Instituţiile Prefectului din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, a subliniat rolul important al categoriei înalţilor funcţionari publici în administraţia publică, apreciind că programul care tocmai s-a deschis este cea mai importantă formă de pregătire specializată pentru sectorul public românesc.

“Sunt convins că la finalul acestui program veţi fi cu toţii cu adevărat pregătiţi pentru a intra în corpul înalţilor funcţionari publici şi vă asigur că profesionalismul formatorilor noştri şi structura modulelor vor contribui la acest deziderat ”, a menţionat preşedintele ANFP, Eugen COIFAN, la finalul discursului adresat participanţilor la curs.

Bucuresti, 20.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *