free download 78 travel guides written by experts

OLYMPUS Dairy Industry a lansat campania nationala “Hai Romania! Impreuna putem invinge!”

Olympus Dairy Industry, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa românească de lactate, a lansat campania națională "Hai România! Împreună putem invinge!", prin care prima echipă românească paralimpică de înot este susţinută pe drumul către cucerirea unei medalii la Jocurile Paralimpice de la Londra.

Frații Naomi și Samuel Ciorap, ambii cu deficienţe de vedere, sunt primii români care vor reprezenta țara noastră în competiţia paralimpică de înot. Provenind dintr-o familie numeroasă din Cluj-Napoca, cei doi au luptat din greu pentru a obține rezultate spectaculoase şi a se califica la Jocurile Paralimpice, unde se vor înfrunta cu cei mai buni 600 de sportivi din lume.

Campania "Hai România! Împreună putem invinge!" sprijină în mod direct eforturile lor, printr-o acțiune de colectare de fonduri pentru achiziționarea de echipament, asigurarea accesului la antrenamente și a prezenței echipei la Jocurile Paralimpice de la Londra, care se desfășoară în perioada 29 august – 9 septembrie. Astfel, pentru fiecare sticlă de lapte Oly vândută, Olympus va dona câte 10 bani echipei paralimpice de înot.

Punând în centrul preocupărilor sale performanța, precum și grija față de persoanele cu deficienţe de vedere, Olympus a stabilit ca obiectiv major al acestei campanii creșterea nivelului de conștientizare cu privire la lucrurile de valoare pe care semenii noștri le înfăptuiesc, precum și la rezultatele excelente ale unei echipe paralimpice care merită pe deplin toată aprecierea noastră.

Pentru a atinge acest obiectiv, campania este comunicată la raft prin intermediul ambalajelor de lapte special concepute pentru a-i susține pe Naomi și Samuel, precum şi prin intermediul paginii oficiale de Facebook a companiei, www.facebook.com/OlympusDairy, unde fanii sunt invitați să trimită încurajări echipei. Printr-o aplicaţie special creată, aceste încurajări vor ajunge la cei doi copii.

"Susținerea primei echipe paralimpice românești de înot este o mare responsabilitate pentru noi, deoarece trebuie să îndeplinim speranțe mari. Avem încredere în Naomi și Samuel, care deja au obţinut rezultate impresionante. Îi încurajăm pe toţi românii să preţuiască valoarea și să îi susțină pe cei pentru care lumina vine din interior", a declarat Ilias Pliatsikas, Deputy Managing Director Olympus Dairy Industry.

Ca și strategie, sub conceptul umbrelă "Light in the Dark", compania sprijină permanent persoanele cu deficienţe de vedere, fiind prima și singura companie de bunuri de larg consum din România care are un ambalaj special conceput pentru acestea: capacul inscripționat în alfabetul Braille.

"Parteneriatul cu Olympus România vine într-un moment în care avem cel mai mult nevoie de sprijin. Faptul că avem prima echipă de înot calificată la Jocurile Paralimpice de la Londra este o realizare fabuloasă și trebuie să facem tot posibilul ca aceasta să continue. De asemenea, să-i facem pe oameni conştienţi de performanţa înregistrată de semenii lor cu dizabilități este un alt obiectiv, iar aceasta este o modalitate bună pentru ca toată lumea să se implice în cauza noastră", a declarat Sally Wood-Lamont, preşedinte al Comitetului Naţional Paralimpic Român.

În România, sunt peste 80.000 de persoane cu deficiențe de vedere, conform Asociației Nevăzătorilor din România.

Naomi Ciorap s-a calificat pentru competiția paralimpică în 2011, ca urmare a rezultatelor obținute la Campionatul European de Înot (IPC): locul 4 la 200 m individual mixt, locul 5 la 100 m bras și locul 5 la 50 m liber. Fratele ei, Samuel, s-a calificat în urma rezultatelor obținute la competiția de 50 m liber a aceluiași campionat, unde s-a clasat și pe locul 6 la 100 m bras.

În acest an, în clasamentul european, Naomi se află pe locul 5 la individual mixt și pe 6 la 50 m şi 100 m liber, precum şi la 100 m bras. Samuel a obținut locul 4 la 100 m spate. În topul mondial, Samuel ocupă locul 7 la 100 m bras și locul 9 la 100 m spate, în timp ce la 200 m mixt individual este clasat pe locul 15.

Bucuresti, 20.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *