free download 78 travel guides written by experts

Andreea Tonciu si Sanziana Buruiana, martorele unui moment de cosmar

Doi oameni s-au împuşcat în prezenţa lor! Vezi ce s-a întâmplat!

De curând, Andreea Tonciu şi Sânziana Buruiană au fost martorele unui moment incredibil. Plecate într-o zonă montană din România, cele două s-au trezit în mijlocul unor evenimente care le-au scăpat de sub control. Se pare că fetele încercau să treacă graniţa în Ucraina, fiind surprinse de grăniceri. În acest moment a început coşmarul celor două! Sînziana Buruiană a fost încătuşată şi încercând să găsească o cale de ieşire, fetele au vrut să le ofere şpagă grănicerilor. Situaţia s-a complicat din ce în ce mai mult, Andreea Tonciu şi Sânziana Buruiană devenind martore la scene violente, între care şi împuşcarea unor persoane. Vezi cum au evoluat lucrurile, în această seară, de la 20.20, într-o farsă de senzaţie la “Plasa de stele”!

Astăzi, Dan Negru revine la Antena 1 cu o nouă ediţie spectaculoasă din “Plasa de stele”! Victima sa va fi Sînziana Buruiană, care a fost atrasă în plasă de nimeni alta decât Andreea Tonciu, devenită complice a lui Negru. Încercând să facă o plimbare cu snowmobilul, fetele s-au trezit că au trecut graniţa în Ucraina, în realitate un panou amplasat în zăpadă de echipa emisiunii fără nicio legătură cu locaţia reală a vreunei graniţe. Certurile cu grănicierii s-au amplificat şi brusc, fetele s-au trezit în mijlocul unor focuri de armă.

Cum a reacţionat victima Sînziana Buruiană, cum a încercat să se descurce în aceste condiţii, rămâne de văzut marţea aceasta, de la 20.20, la Antena 1.

Mai multe informaţii puteţi afla accesând pagina oficială a emisiunii, plasadestele.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/plasadestele.

Bucuresti, 13.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *