free download 78 travel guides written by experts

Scania a pornit in cautarea celui mai bun tanar sofer de camioane din lume. Este oare roman?

Anul acesta, Scania România organizează pentru prima dată în ţara noastră, etapa naţională a concursului ”Young European Truck Driver”, competiţie la care participă peste 55.000 de şoferi profesionişti din 47 de ţări, fiind cea mai mare competiţie pentru şoferii profesionişti pe plan mondial.

Din 2003, Scania organizează concursuri în întreaga lume pentru a se concentra asupra singurei entităţi care poate să sporească siguranţa rutieră, să minimizeze impactul asupra mediului provocat de emisiile de noxe şi să îmbunătăţească eficienţa utilizării combustibilului: şoferul de camion.

Înscrierile la concurs au loc începând cu data de 01 martie pe site-ul www.scania.ro, unde sunt aşteptaţi toţi tinerii şoferi profesionişti din România care îndeplinesc condiţiile de participare. Prima etapă, după înregistrarea online, este un test teoretic cu 40 de întrebări unde cunoştinţele despre siguranţă, legislaţie, condus economic şi asigurarea încărcăturii sunt esenţiale.

Cei 40 de semifinalişti vor fi aleşi pe baza punctajului obţinut la testul online. Doar 10 vor ajunge în finală, iar unul singur va merge la Marea Finală Europeană ce va avea loc în Suedia. El va intra în cursa pentru marele premiu, un cap tractor Scania seria R, în valoare de 100.000 de Euro.

Ne adresăm celor înzestraţi cu aptitudini de conducere excepţionale, rezistenţă, mândrie profesională şi o atitudine pozitivă, oferindu-le şansa de a deveni campioni!

În toată Europa, concursul este sponsorizat de Michelin şi susţinut atât de Uniunea Internaţională a Transportatorilor Rutieri, cât şi de Comisia Europeană.

În România, competiţia este realizată în parteneriat cu: MOL România, Schmitz Cargobull, Scania Credit România IFN, Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România, Crucea Roşie şi Poliţia Română – Direcţia Rutieră.

Bucuresti, 13.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *