free download 78 travel guides written by experts

Andreea Banica ii ghiceste in palma lui Pepe, la “Te cunosc de undeva!”

“Are ceva de țață jignită”, o ajută Andrei Aradits pe Andreea Bănică să creioneze personalitatea lui Sertab Erener, artista originară din Turcia în care aceasta se va transforma sâmbătă, 5 aprilie, la “Te cunosc de undeva!”.

Andreea va trebui să fie îndârjită pe scenă, așa cum a fost Sertab în finala Eurovision Song Contest 2003, pe care a și câștigat-o cu piesa “Everyway That I Can” – cântec pe care, de altfel, îl va interpreta și Andreea -, și să nu zâmbească, pentru că nici artista originară din Turcia nu este vreo zâmbăreață.

Referindu-se la atitudinea “războinică” a Andreei pe scena show-ului transformărilor, Andrei Aradits îi dă niște sfaturi și de la masa juriului: „Eu ți-aș recomanda să nu-ți lași soțul, în această sâmbătă, să-ți vadă la televizor această față. Pentru că o să plângă. Aș recomanda să ții bine sub control această fațetă a ta. N-aș vrea s-o văd niciodată, n-aș vrea să te supăr… pentru că personajul ăsta are un arivism, vrea să câștige, scoate spume, e ceva îngrozitor! Mie mi se pare antipatică. Ți-a ieșit, pentru că tu, altminteri, ești foarte simpatică. Felicitări, m-ai speriat îngrozitor!” La rându-i, Pepe o laudă, spunându-i că a cântat mai bine decât originalul și o invită să-i ghicească în palmă.

Ce vede Andreea Bănică în palmă la Pepe, aflați în ediția de sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 20.30, a show-ului “Te cunosc de undeva!”

Bucuresti, 02.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *