metalshow

András István DEMETER – Noul presedinte-director general al Societatii Romane de Radiofuziune

Ceremonia de predare-primire a mandatului pentru conducerea Societatii Romane de Radiodifuziune, de la fostul presedinte director general, doamna Maria Toghina, la domnul András István Demeter, nou investit in aceasta functie, a avut loc astazi, 1 iulie 2010, in cadrul unei intalniri a celor doi cu managerii SRR.

“Sper sa castig foarte repede increderea dumneavoastra, a angajatilor Radioului public, si impreuna sa actionam ca o echipa, iar cumulul nostru de experienta sa adauge un plus de valoare serviciului public de radio”, a spus András István Demeter in timpul intrevederii cu managementul SRR. Noul presedinte a mai adaugat ca doreste sa continue succesele Radioului public romanesc in plan european si sa creeze impreuna cu angajatii o institutie capabila sa reflecte provocarile secolului XXI, atat din punct de vedere editorial, cat si din punct de vedere al managementului. „Obiectivul nostru ramane acela de a respecta intocmai misiunea acestui serviciu public, de a pastra nealterate independenta institutiei, valorile si principiile cu care si-a obisnuit publicul inca de la infiintare, si sa fidelizam cat mai mult si publicul tanar. Radio Romania va fi in continuare o institutie de promovare a culturii, de formare si educare a publicului, precum si de informare prompta si echidistanta a acestuia”.

In timpul intalnirii, managerii SRR i-au multumit Mariei Toghina pentru modul echilibrat in care a condus activitatea radioului public in ultimii cinci ani si si-au exprimat increderea ca proiectele de dezvoltare organizationala vor fi continuate in urmatorii ani.

“Urez succes noii conduceri si sunt convinsa ca aceasta va continua drumul pe care am pornit in urma cu cinci ani, acela de a aduce radioul public romanesc la nivelul celor mai moderne si performante radiouri publice europene”.

Maria Toghina, presedintele director general al SRR in perioada 27 iunie 2005 – 30 iunie 2010, este in prezent membra a Consiliului de Administratie si angajata a Radioului public intr-o pozitie in care experienta acumulata sa poata fi valorificata in beneficiul serviciului public de radio.

András István Demeter este noul presedinte director general al Societatii Romane de Radiodifuziune, conform Hotararii Parlamentului nr. 38 din data de 29 iunie 2010.

Bucuresti, 01.07.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *