Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Eva Longoria prezinta noua combina frigorifica LG

Piaţa San Miguel, locaţie situată în centrul istoric al oraşului Madrid, considerată o atracţie în domeniul gastronomiei, s-a transformat pentru o zi într-un spaţiu plin de răcoare, pentru a sărbători unul dintre cele mai reuşite evenimente ale verii – Life’s Good Market, unde LG a prezentat noua gamă de combine frigorifice, cu o capacitate mai mare de stocare, păstrând dimensiunile standard.

Evenimentul a fost prezentat de Raquel Sanchez Silva, iar publicul s-a bucurat de prezenţa renumitei actriţe Eva Longoria, care a captat toată atenţia jurnaliştilor prezenţi la evenimentul din San Miguel. Invitaţii au avut la dispoziţie o gamă largă de preparate proaspete şi gustoase de care s-au bucurat în voie.

Personalităţi renumite precum: modelele Bimba Bose şi Veronica Blume, actorii Rodolfo Sanchez şi Roger Berrueco au luat parte la evenimentul oferit de LG.

Unul dintre cele mai aşteptate momente ale serii a fost apariţia actriţei din „Neveste Disperate”, Eva Longoria, care este soţia cunoscutului jucător de basket Tony Parker. Eva a declarat că noua combină frigorifică LG i se potriveşte perfect datorită “capacităţii mari de stocare, capacităţii de a menţine alimentele proaspete pentru o perioadă mult mai mare de timp şi datorită consumului redus de energie”.

„Pentru mine şi soţul meu este esenţial să avem o alimentaţie cât mai sănătoasă, iar noua combină frigorifică LG este o garanţie în acest sens, deoarece ajută la păstrarea vitaminelor şi substanţelor nutritive din alimente pentru o perioadă mai mare de timp.”

Sub privirea atentă a sutelor de invitaţi şi personalităţilor de renume, actriţa a demonstrat capacitatea noii combine frigorifice LG, care a fost lansată la nivel mondial în cadrul Life’s Good Market, la Madrid.

Bucuresti, 01.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *