metalshow

Eva Longoria prezinta noua combina frigorifica LG

Piaţa San Miguel, locaţie situată în centrul istoric al oraşului Madrid, considerată o atracţie în domeniul gastronomiei, s-a transformat pentru o zi într-un spaţiu plin de răcoare, pentru a sărbători unul dintre cele mai reuşite evenimente ale verii – Life’s Good Market, unde LG a prezentat noua gamă de combine frigorifice, cu o capacitate mai mare de stocare, păstrând dimensiunile standard.

Evenimentul a fost prezentat de Raquel Sanchez Silva, iar publicul s-a bucurat de prezenţa renumitei actriţe Eva Longoria, care a captat toată atenţia jurnaliştilor prezenţi la evenimentul din San Miguel. Invitaţii au avut la dispoziţie o gamă largă de preparate proaspete şi gustoase de care s-au bucurat în voie.

Personalităţi renumite precum: modelele Bimba Bose şi Veronica Blume, actorii Rodolfo Sanchez şi Roger Berrueco au luat parte la evenimentul oferit de LG.

Unul dintre cele mai aşteptate momente ale serii a fost apariţia actriţei din „Neveste Disperate”, Eva Longoria, care este soţia cunoscutului jucător de basket Tony Parker. Eva a declarat că noua combină frigorifică LG i se potriveşte perfect datorită “capacităţii mari de stocare, capacităţii de a menţine alimentele proaspete pentru o perioadă mult mai mare de timp şi datorită consumului redus de energie”.

„Pentru mine şi soţul meu este esenţial să avem o alimentaţie cât mai sănătoasă, iar noua combină frigorifică LG este o garanţie în acest sens, deoarece ajută la păstrarea vitaminelor şi substanţelor nutritive din alimente pentru o perioadă mai mare de timp.”

Sub privirea atentă a sutelor de invitaţi şi personalităţilor de renume, actriţa a demonstrat capacitatea noii combine frigorifice LG, care a fost lansată la nivel mondial în cadrul Life’s Good Market, la Madrid.

Bucuresti, 01.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *