free download 78 travel guides written by experts

Anda Adam, exclusiv la Radio 21: “Vreau sa colaborez cu Holograf!”

Anda Adam, frumoasa şi talentata cântăreaţă cunoscută pentru hiturile „Panda Madam” sau „Can You Feel Love”, s-a lasat dezbrăcată de secrete joi, 14 iunie, în cadrul emsiunii Request 629 de la Radio 21, găzduită de Liviu Hodor între orele 18:00 şi 21:00.

Cântăreaţa a fost invitată a rubricii „Vedete la perete”, în cadrul căreia vedetele stau de vorbă cu fanii pe peretele de Facebook Radio 21, www.facebook.com/radio21, ocazie cu care a făcut o mărturisire: i-ar plăcea să colaboreze cu trupa Holograf. „Ar fi o colaborare care să surprindă pe toată lumea, la care nu s-ar aştepta nimeni. Cred că este foarte interesant să lucrezi cu Holograf”, a spus Anda.

În ceea ce priveşte planurile muzicale actuale, artista a povestit că vrea să lanseze un videoclip pentru cel mai nou single al său, „Say Goodbye”: „Nu pot să dau nimic din casă. Vă spun doar că în videoclip va apărea un cal negru, frumos.”

Întrebată dacă i-ar plăcea să participe la Eurovision, cântăreaţa s-a declarat dezamăgită de concurs: „Am fost foarte dezamăgită când am participat cu Connect-R. Mi-am dat seama că a fost un punct pe care l-am bifat. Nu vreau să mă mai întorc acolo.”

Liviu Hodor şi-a dorit să afle ce planuri are artista în viaţa privată, iar Anda i-a răspuns că îşi doreşte mulţi copii: „Ştiu că pare dubios, dar cred că mi-aş dori cinci. Nu ştiu când o să-i fac, dar mi-ar plăcea să am o casă mare cu mulţi copii şi multă lume, ca să nu fiu singură niciodată.”

Intervenţiile Andei Adam de la Request 629 pot fi ascultate accesând link-ul de mai jos:
//www.radio21.ro/stiri-request-629/anda-adam-mi-ar-placea-sa-colaborez-cu-holograf/.

Bucuresti, 15.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *