Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

eMAG, parteneriat cu P&G pentru comercializarea scutecelor

eMAG anunţă semnarea parteneriatului cu Procter & Gamble, lider pe piaţa globală a bunurilor de larg consum. Parteneriatul va asigura comercializarea produselor Pampers și în mediul online, pe cea mai accesată platformă din România.

Parteneriatul dintre eMAG şi P&G face parte din procesul de extindere a gamei de produse comercializate. După ce eMAG a devenit în scurt timp unul din principalii jucători de pe piaţa de retail din România, compania a decis anul trecut să diversifice gama de produse. Dezvoltarea se implementează cu echipe specializate în comercializarea și marketarea fiecărei categorii noi de bunuri, targetând cele mai bune canale pentru fiecare produs. Astfel, se valorifică capacitatea eMAG de a identifica corect și de a accesa noi segmente de piață, cu potențial mare de vânzare pe internet.

„Când am lansat Marketplace, în august anul trecut, spuneam că nu ar fi de mirare ca în scurt timp să comercializăm chiar şi scutece. Am ajuns în acest punct acum”, declară Radu Apostolescu, fondator eMAG. „Am reuşit să facem din eMAG un retailer de încredere, care știe să identifice nevoile pieței. Înainte de toate suntem foarte buni vânzători și furnizori de servicii, nu avem de ce să ne restrângem exclusiv la comercializarea de produse IT. Piața e pregătită să cumpere online orice categorie de produs, dacă oferta este relevantă, competitivă și include servicii complementare”, explică Radu Apostolescu.

Diversificarea de portofoliu inițiată în 2011 a fost foarte bine primită de clienți. La mai puţin de un an de la lansarea Marketplace, eMAG a intrat în topul furnizorilor de cărţi pe canalul online şi a devenit unul dintre principalii distribuitori online de asigurări.

Prin semnarea parteneriatului cu Procter & Gamble, eMAG pune bazele programului eMAG Baby Care. Acesta include în prezent gama completă de scutece Pampers. Produsele Pampers sunt disponibile pe platforma eMAG la categoria Copii & Bebe.

Pachetele comandate vor fi livrate oriunde în ţară, în 24 de ore.

Programul eMAG Baby Care oferă un pachet complet de informații utile, ajută părinții să obțină scutecele potrivite pentru copilul lor și va include pe viitor tot mai multe soluții de îngrijire pentru copii, de la cărucioare până la mobilier și jucării.

Bucuresti, 15.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *