Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Anchor Grup deschide primul mall din Chisinau

·    Branduri internationale din Bucuresti Mall si Plaza Romania vor face parte din noul mall
·    Valoarea investitiei pentru acest centru comercial este de 50 de milioane de euro

Anchor Grup, dezvoltatorul centrelor comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania va construi primul mall din Chisinau.  Compania a inceput constructia centrului comercial – numit Shopping MallDova – in capitala Republicii Moldova, Chisinau.  Shopping MallDova va fi construit in parteneriat cu Leogrant, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Republica Moldova.  Shopping MallDova va aduce pe piata din Republica Moldova o serie de retaileri si branduri internationale.  Construcţia centrului comercial a inceput iar acesta va fi deschis pentru public în toamna anului 2008. Construit pe patru niveluri, cu aproximativ 25.000 de metri patrati suprafata inchiriabila, centrul comercial va avea peste 100 de magazine, un supermarket, parte a unui lant international, care se va intinde pe 2100 de metri patrati, un cinematograf multiplex cu sase ecrane, o sala de bowling, jocuri electronice interactive si diferite optiuni pentru distractie.

Cu peste 70 de magazine dedicate modei, accesoriilor si serviciilor, combinate cu cinci ancore si un supermarket, Shopping MallDova va deveni prima si in acelaşi timp cea mai mare destinatie de retail din Chişinau. Arhitectura centrului comercial este conceputa pentru a asigura o experienta bogată si variata in care brandurile internationale se vor combina cu cele locale. Procesul de inchiriere a spatiilor comerciale a inceput deja, o serie de branduri internaţionale rezervandu-si spatii comerciale în Shopping MallDova.

Centrul comercial a fost lansat in Moldova anul acesta si interesul retailerilor precum şi al locuitorilor Chişinaului este foarte mare. Shopping MallDova este inchiriat in proportie de 53 la suta. Printre retailerii care au semnat contractele de inchiriere a spatiilor sau sunt in discutii pentru preluarea unui spatiu comercial in Shopping MallDova putem menţiona: G’Market, Debenhams, Esprit, Cortefiel, Springfield, Olsen, Diverta, Sacoor Brothers, Gameworld, Mc’Donald’s, Leonardo, Alina Electronic, Jack & Jones, Vero Moda, Lanidor, Peter Murray, Tommy Hilfiger, Calliope, Terranova, Puma, Reebok, Adidas, Nike, Lacoste, Mango, Motivi, Sisley, Koton, Miss Sixty, Ecco, Bata,  Mexx, Levi’s, Lee & Wrangler, Kenvelo, Steilmann, Pal Zileri, Olsen, Geox, Salamander, Polo Garage, Otter, S. Oliver.

Situat pe una dintre cele mai mari artere de circulatie din Chisinau, pe Bulevardul Dacia, Shopping MallDova va permite vizitatorilor sai accesul direct la reteaua de transport in comun.  Apropierea de centrul orasului si de aeroportul international permite un acces usor din toate directiile orasului. Pozitionat intre cele mai populate zone rezidentiale din Chisinau – Botanica si Centru, Shopping MallDova va fi principala destinatie de cumparaturi si distractie din oras.

În ceea ce priveste arhitectura centrului comercial, atriumul central cu o cupola din sticla va reda frumuseţea distinctiva a structurii. Pe langă designul interiorului, fatada contemporană din sticla va plasa Shopping MallDova printre cele mai atractive construcţii din tara. Traficul vizitatorilor pe verticală va fi asigurat de scari rulante, un lift panoramic si scari pe fiecare etaj iar benzile rulante intre niveluri vor asigura o pozitionare vizibila a magazinelor. De asemenea, Shopping MallDova va pune la dispozitia vizitatorilor sai 800 de locuri de parcare in exterior si subteran.

Facilitatile la standarde internationale, precum si combinatia de shopping, restaurante tematice, fast-food-uri si diferie optiuni de petrecere a timpului liber vor face din Shopping MallDova o destinatie unica. Deschiderea acestui centru comercial va fi cel mai important eveniment de pe piata de retail din Moldova.

Chiriaşii si vizitatorii acestui centru comercial vor beneficia de experienta anterioara a Anchor Grup în dezvoltarea proiectelor de real estate, inclusiv centre comerciale.

Bucuresti, 11.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *