free download 78 travel guides written by experts

AMPRO Design a realizat redesign-ul JOE

Agenția de brand & packaging design AMPRO DESIGN a fost aleasă de Nestle România pentru redesenarea întregii linii de packaging JOE. Redesign-ul Joe a început odată cu repoziționarea întregului portofoliu și prin lansarea celui mai nou produs JOE, Ispite Dezvăluite, napolitana cu foaie de cacao și cremă de lapte, care se înscrie în noua identitate vizuală.

„Pe cât de simplu părea brief-ul, pe atât de greu a fost să găsim soluția potrivită pentru redesenarea ambalajelor Joe în concordanță cu noua platformă a brand-ului, Light indulgence. După testarea internă a cel puțin 8 rute de design, am decis să redăm lightness-ul printr-un limbaj vizual care combină imaginea fotorealistă cu ilustrația schițată, astfel rămânând în zona potrivită pentru consumatorii JOE. Light indulgence = plăcere nevinovată, de aceea am ales norul, aripile și aura care, pe de-o parte, simbolizează inocența plăcerii de a savura o napolitană Joe, iar pe de alta se comporta ca și elemente de diferențiere între sortimente.” explică Irinel Ionescu, Creative Partner al AMPRO Design.

„Consumatorii aleg napolitanele ca pe-o alternativă mai ușoară în categoria de dulciuri fără a renunța la plăcerea gustului. Noua platformă a mărcii are în centru tocmai cele două atribute, sub sloganul „Ușor Irezistibil”. Deși ne-a fost destul de greu să alegem între rutele propuse de Ampro, varianta câștigătoare ne-a cucerit prin simplitatea ideii și a execuției, care suprinde foarte bine noua poziționare Joe, asigură o bună vizibilitate la raft și diferențiere între sortimente” declară Ioana Mocanu, Group Brand Manager Confectionery at Nestle.

Echipa AMPRO Design care a contribuit la acest proiect a fost compusă din: Irinel Ionescu – Creative Director, Mihaela Dumitrescu – Account Director, Ana Poiană – Project Manager, Alin Pătru – Ilustrator, Danubiu Bârzu – Prepress, Francesca Mureșan – Senior Designer, Feodor Paula & Raluca Popan, junior designeri.

Din partea Nestle, proiectul a fost coordonat de către Ioana Mocanu – Group Brand Manager Confectionery și Anca Moldovan – Senior Brand Manager JOE Wafers.

Bucuresti, 26.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *