free download 78 travel guides written by experts

AmCham Romania a organizat un eveniment de ramas bun

pentru E.S. Mark Gitenstein, Ambasadorul S.U.A. in Romania

Camera de Comerț Americană în România (AmCham România) a organizat pe 21 noiembrie 2012 un eveniment de rămas bun pentru E.S. Mark Gitenstein, aflat la finalul mandatului de Ambasador al Statelor Unite ale Americii în România. Prin intermediul acestuia, AmCham România a dorit să îi mulțumească Excelenței Sale pentru implicarea sa în calitate de Președinte Onorific al organizației, dar și pentru contribuția însemnată la consolidarea reputației mediului de afaceri românesc.

Evenimentul de rămas bun s-a bucurat de un real interes în rândul companiilor membre AmCham România, fapt dovedit de numărul important de reprezentanți ai mediului de afaceri ce au dorit să își ia personal „La revedere!” de la Excelența Sa.

La finalul serii, Sorin Mîndruțescu, Președintele AmCham România, a afirmat: „Pentru noi a fost o reală plăcere să putem lucra îndeaproape cu Ambasadorul Mark Gitenstein pe parcursul ultimilor trei ani. Am apreciat întotdeauna eforturile sale neobosite de a promova prioritățile comunității de afaceri din România, în beneficiul tuturor. Mai ales în perioadele afectate de instabilitate și dificultăți economice, companiile au nevoie să știe că nu sunt singure în această încercare și că viziunea lor despre performanță și stabilitate este împărtășită și de comunitatea diplomatică, unul dintre principalii susținători fiind Excelența Sa.”

La rândul său, Ambasadorul Gitenstein și-a exprimat aprecierea cu privire la parteneriatul productiv dintre AmCham România și Ambasada Statelor Unite ale Americii. El a salutat inițiativele AmCham România de a promova reformele necesare pentru a îmbunătăți capacitatea țării de a atrage și menține investiții străine și, totodată, de a facilita o creștere economică sustenabilă.

Începând cu 2009, colaborarea dintre AmCham România și E.S. Mark Gitenstein a fost marcată de o serie de proiecte de referință precum dezvoltarea conținutului economic din cadrul Parteneriatului Strategic pentru Secolul 21 dintre Statele Unite ale Americii și România, două misiuni economice în Republica Moldova în 2009 și 2012, lansarea Raportului de Competitivitate a României în decembrie 2011 și întâlnirea Camerelor de Comerț Americane din Europa (AmChams in Europe) organizată în noiembrie 2011.

Bucuresti, 22.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *