free download 78 travel guides written by experts

Plaza Romania gazduieste deschiderea celui de-al 10-lea magazin Noriel in Bucuresti

Plaza Romania va deschide un nou magazin de jucarii Noriel, sambata, 24 noiembrie, ora 12:00, la etajul 1, fiind al 26-lea magazin al retelei si al 10-lea din Bucuresti.

Cu acest prilej, magazinul de jucarii Noriel a pregatit vizitatorilor sai surprize si o atmosfera magica. Pe langa petrecerea de deschidere, sambata, intre orele 12:00-16:00, vor avea loc activitati de facepainting, modelaj de baloane si jocuri creative, iar primii 50 de cumparatori vor primi gratuit un voucher de 50 lei pe care il pot folosi pentru achizitionarea de jucarii din magazin.

Mai mult decat atat, clientii care cumpara in primele 2 saptamani, au 10% reducere la produsele din magazinul de jucarii Noriel.

Magazinele de jucarii Noriel se adreseaza copiilor, dar si parintilor care gasesc intr-un spatiu dedicat o gama de peste 3.000 de jocuri si jucarii. In magazinul de jucarii Noriel se pot alege de la papusi si accesorii, figurine de actiune, jocuri creative si de constructie pana la jucarii de exterior, produse pentru scoala si jucarii si accesorii pentru bebelusi.

Bucuresti, 22.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *