free download 78 travel guides written by experts

Alicia Keys poarta bijuterii din Pandora Essence Collection, in videoclipul ei pentru melodia

„It’s On Again” de pe coloana sonora a filmului „The Amazing Spider-Man 2”

În noul videoclip al Aliciei Keys pentru „It’s On Again”, melodia oficială a filmului „The Amazing Spider-Man 2”, regizat de Marc Webb, artista poartă bijuterii din PANDORA ESSENCE COLLECTION. Melodia îi aduce laolaltă pe cântăreaţa câştigătoare de 15 ori a Premiului Grammy, Pharrell Williams, Kendrick Lamar şi faimosul compozitor de muzică de film Hans Zimmer.

Luminată de frumuseţea luminilor din oraş, care pulsează ritmic, Alicia Keys este acompaniată de versurile rap ale lui Lamar, de coardele cinematice ale lui Zimmer şi de beat-urile funk ale lui Williams. Alicia Keys apare în videoclip purtând brăţări şi talismane din PANDORA ESSENCE COLLECTION, care reflectă o minunată varietate de valori personale precum Compasiune, Stare de Bine, Pace, Putere, Constanţă, Înţelepciune şi Prosperitate.

Videoclipul a fost regizat de Rich Lee, care şi-a croit o carieră de mare succes regizând clipuri muzicale pentru unele dintre cele mai mari nume, de la Rihanna la Eminem, Justin Bieber şi Maroon 5. Videoclipul pentru „It’s On Again” a fost lansat odată cu premiera mondială a filmului „The Amazing Spider-Man 2”.

DESPRE „THE AMAZING SPIDER-MAN 2”

Am ştiut dintotdeauna că cel mai important conflict al lui Spider-Man a fost cu el însuşi: lupta dintre îndatoririle obişnuite şi responsabilităţile extraordinare ale lui Spider-Man. Însă în „The Amazing Spider-Man 2”, Peter Parker constată că cea mai mare bătălie a lui acum e pe punctul de a începe. Este nemaipomenit să fii Spider-Man. Pentru Peter Parker, nu există sentiment asemănător cu a se legăna printre zgârie-nori, a accepta calitatea de erou şi a petrece timp cu Gwen (Emma Stone). Dar a fi Spider-Man vine cu un cost: numai Spider-Man îi poate proteja pe newyorkezi de teribilii răufăcători care ameninţă oraşul. Odată cu apariţia lui Electro (Jamie Foxx), Peter trebuie să se confrunte cu un duşman mult mai puternic decât el. Iar când vechiul său prieten, Harry Osborn (Dane DeHaan), se întoarce, Peter îşi dă seama că toţi duşmanii săi au un lucru în comun: Oscorp.

Regizat de Marc Webb. Produs de Avi Arad şi Matt Tolmach. Sceariu de Alex Kurtzman & Roberto Orci & Jeff Pinker. Poveste de Alex Kurtzman & Roberto Orci & Jeff Pinker & James Vanderbilt. Bazat pe seria de benzi desenate Marvel a lui Stan Lee şi Steve Ditko.

Bucuresti, 15.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *