metalshow

Alexandru Arsinel, Crina Matei, Andrei Duban si Ana Maria Ferentz deschid sezonul

de distractie la Star Avatar

Prima ediţie din Star Avatar difuzată de Antena 1 sâmbătă de la ora 20.30 se bucura de prezenţa unor invitaţi extraordinari care au transformat platourile de filmare într-o sală de spectacol. Muzica şi umorul de calitate sunt elementele prin care gazdele showului, Răzvan Popescu, Roxana Ionescu, Octaviana Fieraru şi invitaţii lor reuşesc să facă din Star Avatar un eveniment de excepţie.

Alexandru Arşinel vine în calitate de invitat principal al ediţiei, iar misiunea lui este de a alege prin intermediul celor trei avataruri vedeta cu care va face un duet la sfârşitul showului. Vedetele ascunse în spatele avatarurilor sunt Crina Matei, Andrei Duban şi Ana Maria Ferentz. Tania, avatarul Crinei se va lua la întrecere pe parcursul emisiunii cu celelalte două avataruri, Bianca, avatarul lui Andrei Duban şi Mihai, avatarul Anei Maria Ferentz.

Pentru Alexandru Arşinel alegerea finală este îngreunată şi de faptul că două dintre avataruri reprezenta vedete de sex opus ceea ce îngreuneaza posibilitatea de a intui cine se ascunde în spatele avatarului. La proba în care vedetele ascunse trebuie să-şi distorsioneze vocea, Andrei Duban a profitat de faptul că Alexandru Arşinel credea că e femeie pentru a filtra cu acesta.

Alexandru Arşinel a avut parte de momente interesante şi când avatarul Bianca, reprezentanta lui Andrei Duban, a dansat lasciv lângă el, desfăcându-şi fermoarul. Vedeta a început să-şi facă cruce, şocată de atitudinea dezinvoltă a tinerei.

Alături de Roxana Ionescu, Răzvan Popescu şi Octaviana Fieraru, serile de sâmbătă îi vor face pe români martori ai unor momente inedite, într-un show de excepţie. Emisiunea „Star Avatar” îşi va cuceri telespectatorii cu duete neaşteptate, vedete surpriză şi umor de calitate. În cadrul emisiunii, trei vedete ascunse vor fi reprezentate de avataruri într-o competiţie pentru un duet cu invitatul principal al ediţiei. La final, telespectatorii se vor putea bucura de momente muzicale memorabile.

Bucuresti, 01.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *