free download 78 travel guides written by experts

Alexandra ii danseaza seducator Burlacului

Moment incendiar în aceastã sãptãmânã la Burlacul. Frumoasa Alexandra şi-a exprimat în episoadele trecute dorinţa de a-i dansa Burlacului, aşa cã Vladimir a invitat-o la un restaurant oriental. Cum au petrecut cei doi şi ce moment special i-a pregãtit Alexandra mult râvnitului Burlac, telespectatorii Antena 1 vor putea urmãri joi, 5 aprilie, de la 20:20, în cel mai nou episod Burlacul.

Foarte atent la dorinţele frumoaselor sale pretendente, Vladimir a aflat de curând cã frumoasa Alexandra îşi doreşte foarte mult o întâlnire privatã în care sã îi pregãteascã un super moment de dans. Aşa cã Burlacul nu a stat prea mult pe gânduri şi a invitat-o pe aceasta la un restaurant cu specific oriental, într-o incursiune în universul poveştiilor celor 1001 de nopţi. Îmbrãcatã într-un frumos costum de belly dance, Alexandra l-a lãsat fãra cuvinte pe Vladimir. Cum au petrecut cei doi şi ce moment special i-a pregãtit Alexandra mult râvnitului Burlac, telespectatorii Antena 1 vor putea urmãri joi, 5 aprilie, de la 20:20, în cel mai nou episod Burlacul.

Telespectatorii Antena 1 vor putea urmări cele mai tari momente şi cele mai noi informaţii accesând pagina oficială a emisiunii burlacul.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/burlacul.

Bucuresti, 03.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *