Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

TP Vision isi incepe operatiunile prin comercializarea televizoarelor Philips

in Europa Centrala si de Est

• TP Vision, cu sediul în Amsterdam, Olanda, şi-a concentrat activitatea către sectorul televizoarelor
• Operaţiunile TP Vision în Europa Centrală şi de Est sunt coordonate de Martijn Smelt

Începând cu luna aprilie 2012, compania mixtă TP Vision, deţinută în proporţie de 70% de TPV şi 30% de Philips, îşi demarează ativitatea prin comercializarea televizoarelor Philips în Europa Centrală şi de Est. TP Vision se va concentra exclusiv pe segmentul televizoarelor.

„Suntem decişi să menţinem relaţia strânsă cu partenerii noştri din retail din Europa Centrală şi de Est. Obiectivul nostru este să ne consolidăm poziţia de lider pe piaţa TV.”

Consolidarea poziţiei în Europa Centrală şi de Est

„TP Vision va asigura în continuare prezenţa televizoarelor Philips în Europa Centrală şi de Est şi este decisă să menţină relaţia strânsă cu partenerii noştri din retail”, a declarat Martijn Smelt, Managing Director TP Vision pentru Europa Centrală şi de Est. „Am primit semnale încurajatoare din partea acţionarilor legate de înfiinţarea noii noastre companii. Faptul că ne concentrăm exclusiv pe gama de televizoare ne va permite să oferim consumatorilor produse cu o tehnologie de vârf, mergând de la modelele cu diagonale mici până la cele mari, de la produsele accesibile până la cele din categoria premium. Iar activitatea se va concentra pe o prezenţă cât mai puternică pe segmentul Smart TV. Obiectivul nostru principal este să ne consolidăm poziţia ca şi companie de referinţă pe piaţa televizoarelor.“

Noua noastră gamă este gata să pătrundă pe rafturile magazinelor şi cuprinde numeroase modele cu funcţii Smart TV, iar dezvoltarea viitoare a TP Vision se va face pe baza acestora.

Combinaţia dintre forţa TPV şi cea a Philips

Pentru viitor, TP Vision îşi propune să combine know-how-ul în design, capacitatea inovatoare şi relaţiile de afaceri ale Philips cu capacităţile de producţie şi comercializare ale TPV.

Istoria TPV Technology Limited se derulează încă din 1967. Compania este unul dintre liderii de pe piaţa ecranelor, specializată în design şi producţie de monitoare şi ecrane TV LCD. Pe parcursul ultimului deceniu, şi-a consolidat renumele pe piaţa de profil. În acest moment, TPV este cel dintâi producător mondial de ecrane pentru monitoare şi cel de-al treilea pentru televizoare. În plus, a fost unul dintre partenerii strategici ai Philips timp îndelungat.

Despre TP Vision

TP Vision este un jucător cheie pe segmentul divertismentului video digital. TP Vision proiectează, produce şi comercializează modelele de televizoare Philips în Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, Brazilia, Argentina, Uruguay, Paraguay şi anumite ţări selectate din regiunea Asia-Pacific. Realizăm aceste activităţi combinând experienţa noastră în design şi moştenirea Philips în inovaţia TV cu excelentele capacităţi operaţionale, flexibilitatea şi viteza de reacţie ale TPV. Îmbinarea acestor atuuri ne permite să oferim pieţei televizoare de cea mai bună calitate: inteligente, dar uşor de utilizat, cu un design sofisticat, care apelează la materiale noi şi forme cât mai subţiri şi elegante. Credem în produse care să ofere publicului o experienţă de vizionare net superioară. Datorită televizoarelor Philips, TP Vision este unul dintre liderii mondiali în segmentul ospitalităţii şi divertismentului. Având sediul central în Amsterdam, Olanda, TP Vision este reprezentatul exclusiv pentru televizoare Philips în ţările şi regiunile menţionate mai sus. Compania este deţinută în proporţie de 70% de TPV şi de 30% de Royal Philips Electronics, cu sediul central în Olanda. TP Vision are aproximativ 3.300 de angajaţi în întreaga lume.

Bucuresti, 03.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *