free download 78 travel guides written by experts

„Alegerea ta” dă rezultate duminică, la TVR

Jurnaliştii Ştirilor TVR au legătura: un maraton de transmisiuni speciale şi dezbateri, precum şi rezultate preliminare ale votului în alegerile locale, din sondajul CURS Avangarde, pe 5 iunie, la TVR 1 şi TVR 2.

Informaţii complete privind prezenţa la vot, pe tot parcursul zilei, ediţii speciale de dezbateri, cu invitaţi obiectivi şi pertinenţi, reportaje pe subiectele momentului, relatări din marile oraşe ale ţării, breaking news din zonele cu nevoi speciale sau eventuale incidente, „Centrul de vot” din redacţia TVR, exit-poll realizat pentru Bucureşti de CURS Avangarde, intervenţii în direct prin Skype, transmisiuni directe din toate punctele fierbinţi ale Bucureştiului – aceasta este oferta Ştirilor TVR pentru ziua alegerilor. În finalul campaniei Alegerea ta, jurnaliştii TVR vor urmări pas cu pas evenimentele de duminică şi vor oferi telespectatorilor informaţii pe parcursul întregii zile despre cum decurge votul.

Ziua începe cu Telejurnalul de la ora 7.00, difuzat atât la TVR 1 cât şi la TVR 2, în care Dorina Florea ne aduce primele informaţii privind pregătirile pentru votare. La ora 10.00, Mihai Rădulescu prezintă o ediţie specială a Telejurnalului la TVR 1, avându-l ca invitat pe analistul George Rîpă, preşedintele Centrului de Analiză Strategică Aplicată C.A.S.A.. Tot Mihai Rădulescu revine şi la ora 13.30, cu o scurtă intervenţie informativă, prezentată sub genericul unei Ediţii speciale. Relatări din toată ţara vom avea şi în Telejurnalul TVR 1 de la ora 14.00, avându-l la pupitru pe Radu Tudor, care va rămâne alături de telespectatorii TVR 1 şi pentru ediţia specială a Telejurnalului de la ora 16.00. Despre prezenţa la vot şi alte informaţii privind procesul electoral aflăm mai multe şi la ora 18.00, din Telejurnalul TVR 2, prezentat de acelaşi Radu Tudor. Ligia Munteanu intervine în programul TVR 1 la 19.30, cu o scurtă Ediţie specială premergătoare principalei ediţii a Telejurnalului, cea de la ora 20.00, la care ne aşteaptă alături de Mihai Constantin.


De la 20.50, TVR 1 consacră două ore Ediţiei speciale de „Alegeri locale 2016”. Cu Mădălina Dobrovolschi Puşcalău şi Claudiu Lucaci în Studioul 3 al Televiziunii Române, alături de invitaţii lor, respectiv cu Mihai Constantin în studioul 11, alături de un expert sociolog de la CURS Avangarde, emisiunea va cuprinde atât analize, cât şi informaţii, rezultatele sondajului CURS Avangarde, intervenţii de la sediul Biroului Electoral Central, de la sediile principalelor partide politice sau de la secţii de votare din Bucureşti şi din ţară, materiale montate, discuţii la cald cu analişti, candidaţi şi reprezentanţi ai partidelor. Politicieni, politologi, analişti şi jurnalişti vor fi invitaţii Mădălinei Dobrovolschi Puşcalău şi ai lui Claudiu Lucaci, pe durata celor 120 de minute ale Ediţiei speciale.

De la corespondenţii TVR din ţară vom afla cu ce probleme majore se vor confrunta viitorii primari din marile oraşe, într-un material filmat. Iar corespondenţii din străinătate ne livrează materiale despre provocările primarilor capitalelor europene. Jurnaliştii Ştirilor TVR ne mai informează, în alte materiale video, despre infrastructurile critice – sănătate, transport, utilităţi – pe care viitorii aleşi trebuie să le pună pe lista priorităţilor, despre dezvoltarea regională sau alegerea preşedinţilor Consiliilor Judeţene.

Alina Stancu, Florian Petrică şi Eugen Rusu se vor afla în „Centrul de vot”, în redacţia Ştirilor TVR, unde vor centraliza, în continuare, mesajele românilor. Telespectatorii din Bucureşti şi din ţară au avut posibilitatea să trimită, încă de la începutul săptămânii, mesajele lor despre ce-şi doresc de la viitorul primar, despre localitatea lor sau procesul de votare, mesaje ce au fost difuzate, în aceste zile, în cadrul Telejurnalului.

Informaţii actualizate privind campania Alegerea ta pot fi citite pe site-ul Ştirilor TVR, accesând link-ul //stiri.tvr.ro/alegerilocale2016.html.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *