free download 78 travel guides written by experts

Alcatel face echipa cu Eurosport

Alcatel face echipa cu Eurosport pentru o noua prezentare a competitiilor sportive

Alcatel (Paris: CGEP.PA si NYSE: ALA) a semnat o intelegere cu Eurosport, leader in producerea si distributia de programe sportive. Datorita acestei colaborari, Eurosport va contribui la dezvoltarea activitatilor media ale Alcatel oferind o larga varietate de servicii de specilaitate , concentrandu-se pe evenimentele sportive transmise in direct.

Dincolo de transmisiile TV traditionale, Internet-ul si retelele mobile sunt programate sa devina vehicule de distributie cu un continut atractiv, pentru a extinde raza de actiune si a mari impactul competitiilor sportive majore – creand noi valori pentru detinatorii de drepturi si providerii de servicii .

De combinatia unica dintre Alcatel – de creeare a unui serviciu "triple play" si capacitatile de productie ale Eurosport vor beneficia iubitorii de sport din toata lumea, favorizandu-li-se accesul la competitiile sportive in direct prin intermediul telefoanelor mobile si prin Internet.

Ca un prim exemplu al acestei colaborari , Alcatel – noul provider oficial media al editiei 32 a Cupei America – a conceput si dezvoltat un nou portofoliu de servicii media pentru Cupa Americii care include televiziune virtuala si navigatie Live, doua noi servicii inovative pentru telespectatorii care sunt fascinati de cursele de yachting. Aceste servicii au fost lansate in timpul etapelor 4 &5 Louis Vuitton din Valencia (Spania). Sub conducerea Alcatel, Eurosport a ajutat la dezvoltarea serviciului de televiziune virtuala, producand texte live pentru comentarii ,highlights-uri animate ale curselor si arhive virtuale ale curselor .

Pentru viitor, Alcatel si Eurosport au stabilit termenii unei colaborari in ceea ce priveste evolutia televiziunii virtuale si a serviciilor de navigatie Live, precum si dezvoltarea unor servicii noi media , incluzand si jocuri interactive.

“Acest contract dintre doua companii de aceeasi valoare reprezinta o initiativa foarte buna”, a declarat Etienne Fouques, presedintele activitatilor de comunicatii mobile Alcatel. “ Se reintareste astfel pozitia Alcatel cu noi solutii media pentru acoperirea competitiilor sportive majore. Suntem increzatori in aceasta colaborare care va fi in beneficiul iubitorilor de sport, precum si al organizatorilor de competitii, al echipelor participante si al detinatorilor de drepturi implicati in evenimentele sportive”.

“Suntem foarte mandri ca am finalizat acest contract cu Alcatel. Know-how-ul de care dispune Eurosport va face posibil ca toti cei care sunt fascinati de sport sa aiba posibilitatea sa urmareasca evenimentele live prin intermediul telefonului mobil sau prin Internet,” a declarat Laurent-Eric Le Lay, Eurosport’s Managing Director of Broadcast. “Intr-adevar este o initiativa remarcabila.”

Despre ‘Live Sailing’

Ofera imagini animate si stiri de ultima ora despre curse pe telefoanele mobile (GSM/GPRS/EDGE si 3G/UMTS mobile Java™). Animatiile ‘Live Sailing’ includ imagini din diferite unghiuri in timpul cursei, traiectorii, directia vantului, distante intre barci si linia de sosire, arhive ale curselor precedente.
 
Despre ‘Virtual TV’

Aduce in prim plan emotiile de la editia 32 a Cupei America transmisa live pe Internet, putand fi accesat de toti utilizatorii prin intermediul PC-urilor. ‘Virtual TV’ prezinta in timp real o animatie in 3D a regatei , furnizeaza cele mai noi informatii pe durata cursei , comentarii live ale momentelor cheie , un program complet al competitiei si include chiar o arhiva cu ultimele etape ale Cupei America.

Despre Alcatel

Alcatel furnizeaza solutii de comunicare pentru telecomunicatii , este provider de servicii Internet, furnizor de voce, date si aplicatii video pentru clienti sau angajati. Cu vanzari de 12, 3 miliarde EURO si 56.000 de angajati in 2004, Alcatel opereaza in peste 130 de tari. Pentru mai multe informatii, se poate vizita sit-ul Alcatel pe Internet la adresa : //www.alcatel.com
 
Despre Eurosport

Grupul Eurosport reprezintă principala platformă multimedia din Europa, prin Eurosport, Eurosport 2, eurosport.com şi Eurosportnews.

Canalul sportiv pan-european Eurosport, cu programe comentate în 19 limbi, este urmărit în 100 de milioane de locuinţe, de 240 de milioane de telespectatori din 54 de ţări. Eurosport 2, noul canal de sport lansat pe 10 ianuarie 2005, este deja receptionat in 17 milioane de locuinte in 7 versiuni lingvistice in 39 de tari. eurosport.com ,prezent în cinci versiuni lingvistice este de departe cel mai important site sportiv pan-european, cu 224 de milioane de pagini accesate lunar si cu 3,9 milioane de vizitatori pe luna (iulie 2005). Eurosportnews vine în completarea acestei platforme, cu ştiri de ultimă oră din lumea sportului.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *