free download 78 travel guides written by experts

Eurosport 2

 

Eurosport 2: versiunea in limba rusa on-air din 29 august

Consolidandu-si puterea de acoperire in Europa, Eurosport 2 a lansat versiunea in limba rusa, luni 29 august, prin intermediul celor mai importante retele de cablu din Ruisa, avand o larga distributie si o pozitionarea in pachetul de baza al abonamentelor, inca de la inceput.

 

Aceasta lansare coincide cu debutul openului de tenis al SUA unde Samil Tarpischev, membru CIO si presedinte al Federatiei de tenis din Rusia, va fi invitat special pentru a comenta pentru Eurosport si Eurosport 2 pe durata turneului (29 august – 11 septembrie)

In aceasta perioada US OPEN este transmis in exclusivitate si in intregime de Eurosport si Eurosport 2, cu meciuri in fiecare zi pe Eurosport 2 de la ora 21.00 pina la miezul noptii.

Eurosport 2 a inceput sa transmita in intreaga Europa din ianuarie 2005, oferind o combinatie unica de:

 

  • Evenimente sportive LIVE (24 de ore zilnic – incluzand 1800 ore de competitii spotive cu peste 800 de ore LIVE) dintre care sporturi cu motor (FIA GT, GP2, motocros), tenis (turnee WTA & ATP), fotbal (meciuri de calificare pentru Cupa Mondiala ), ciclism (Giro ), sporturi de iarna, precum si noi discipline sportive
  • Informatii din sport (Non-stop pe scroll bar si in anumite segmente orare )
  • Programe de tip magazin care acopera subiecte din sporturile extreme, arte martiele si altele

"Dupa lansarea in luna mai a versiunilor in limba italiana si franceza pentru Eurosport 2, suntem incantati sa aducem pentru publicul din Rusia versiunea in limba rusa a Eurosport 2. Ne bucuram ca incepem cu US Open, asa ca telespectatorii vor putea urmari evolutiile campionilor lor nationali cu comentarii in limba rusa. Aceasta noutate va intari pozitia Eurosport de canal international favorit in Rusia, aducand chiar un plus de acoperire a programelor sportive de inalta calitate ",a declarat Jean-Thierry Augustin, Deputy Managing Director Eurosport

Eurosport 2: Your time for sport !
 
Grupul Eurosport reprezintă principala platformă multimedia din Europa, prin Eurosport, Eurosport 2, eurosport.com şi Eurosportnews.

Canalul sportiv pan-european Eurosport, cu programe comentate în 19 limbi, este urmărit în 100 de milioane de locuinţe, de 240 de milioane de telespectatori din 54 de ţări.

Eurosport 2, noul canal de sport lansat pe 10 ianuarie 2005, este deja receptionat in 17 milioane de locuinte in 7 versiuni lingvistice in 39 de tari.

Site-ul eurosport.com,prezent în cinci versiuni lingvistice este de departe cel mai important site sportiv pan-european, cu 224 de milioane de pagini accesate lunar si cu 3,9 milioane de vizitatori pe luna ( iulie 2005 ) .

Eurosportnews vine în completarea acestei platforme, cu ştiri de ultimă oră din lumea sportului

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *