Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

A venit toamna si pe crestetul tau?

O campanie de consiliere gratuita pe tema caderii parului desfasurata in Farmaciile Help Net
„A venit toamna pe crestetul tau?" este lait-motivul sub care in luna septembrie toti clientii Farmaciilor Help Net preocupati de densitatea podoabei lor capilare vor participa gratuit la un program de consiliere medicala specializata. Protagonistii vor fi o echipa de medici dermatologi ce vor sta la dispozitia publicului larg pentru a raspunde la orice intrebare legata de sanatatea parului si in principal la cele legate de pierderea parului.

In toata lumea, un procent de peste 30% dintre femei si barbati sufera de o forma sau alta de cadere a parului, problema care o data cu varsta tinde sa se agraveze. Dincolo de aspectul inestetic, caderea masiva a parului trebuie privita ca o problema de sanatate si tratata ca atare. Inainte de a intra in panica, trebuie sa nu uitam ca in cele mai multe cazuri caderea parului se datoreaza unor cauze care au partial sau total rezolvare.
Medicul dermatolog este cel mai in masura sa identifice aceste solutii, de aceea lui trebuie sa ne adresam in aceasta situatie. Printre cauzele care conduc la caderea reversibila a parului se numara: efecte postpartum,folosirea anumitor medicamente, deficiente nutritionale, inclusiv de fier, infectii, boli endocrine, traume emotionale sau folosirea de produse chimice agresive pe par si scalp. Contracararea acestor cauze impreuna cu folosirea unor produse sau substante care stimuleaza formarea folicului pilar va conduce la refacerea podoabei capilare.
Persoana adulta poseda cam 100 000 – 120 000 de fire in podoaba capilara. Fiecare fir creste un milimetru la trei zile, ceea ce face cam 12-15 centimetri pe an. In conditii normale, firul de par traieste trei-sase ani, se opreste din crestere si cade la primul spalat sau pieptanat. De-a lungul vietii se succed 20-25 de cicluri de cadere/refacere, in care pierdem cam 20-100 de fire zilnic.

Campania va avea acoperire nationala, desfasurandu-se in toate orasele din reteaua Help Net./. Astfel, farmaciilor bucureste selectate, li se adauga farmaciile din Constanta, Timisoara, Arad, Brasov, Pitesti si Ploiesti. In toate aceste farmacii, timp de 3 ore pe zi intre orele 17-20 in timpul saptamanii si 11-14 sambata, toti cei care doresc vor avea acces gratuit la sfaturile unui medic dermatolog. Mai multe detalii pot fi obtinute in Farmaciile Help Net, la linia verde 0800833003 (telefon gratuit) sau pe www.helpnet.ro.
Help Net este reteaua de farmacii cu cel mai dinamic ritm de dezvoltare din Romania. In prezent, reteaua cuprinde un numar de aproximativ 70 de farmacii in toata tara, avand un numar de peste 700 de angajati. Help Net este o companie puternic implicata in viata comunitatii, prin programe speciale de consiliere medicala din cadrul farmaciilor sale, binecunoscute si foarte apreciate de publicului larg.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *