Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Aida Victoria, artista cunoscuta pentru un stil muzical aparte, gothic blues, vine in turneu in Europa

Pe langa versuri, Aida mai scrie si poezii. Nascuta in Carolina de Sud, tanara si-a dezvoltat capacitatile artistice, dupa ce parintii ei au divortat si Aida a inceput sa scrie mici povestioare si sa compuna poezii ca o metoda de a trece peste acest moment dificil.

O data ce familia ei a incetat sa mai frecventeze biserica Adventista, Aida a facut cunostinta cu muzica lui Kurt Cobain, Miles Davis si Fiona Apple.


Dupa liceu, a plecat in New York pentru a-si incerca norocul, iar apoi a decis sa se mute in Atlanta, de unde viata a condus-o spre Nashville, iar acolo a inceput sa cante in diverse locatii la diferite evenimente.

Aida Victoria a atras atentia revistei Vogue datorita look-ului sau, dar declara ca nu ii place sa atraga atentia asupra felului cum arata.

Primul single: “Stuck In The South” i-a adus numeroase laude si critici pozitive, inclusiv de la Rolling Stone, All Things Considered, dar si American Songwriter, care ii lauda prezenta scenica.

Albumul de debut “Beyond the Bloodhounds” face referinta la cartea “Incidents in the life of a Slave Girl” a autoarei Harriet Jacobs. Piesele de pe acest album descriu viata artistei pana acum, cu toate momentele dificile dar si cele peste care a trecut cu bine.

In 2017, Aida Victoria vine in Europa pentru a-si prezenta albumul publicului european!

Mai multe detalii pe site-ul oficial al artistei : //adiavictoria.com/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *