free download 78 travel guides written by experts

AGERPRES organizeaza prima conferinta ABNA-SE in Romania

AgerpresAgenția Națională de Presă AGERPRES organizează, pentru prima dată în România, conferința Asociației Agențiilor de Presă din Balcani (ABNA-SE). Aflată la cea de-a 22-a ediție, întâlnirea anuală a agențiilor de presă din Balcani va avea loc la Sibiu, între 8-11 decembrie.

“Conexiunea dintre Social Media și Agențiile de Presa” este tema care va fi dezbătută în cadrul întrunirii ABNA-SE de la Sibiu. Peste 30 de reprezentanți ai agențiilor de presă din sud-estul Europei, precum ANA-MPA (Grecia), ANADOLU (Turcia), ATA (Albania), BTA (Bulgaria), CNA (Cipru), HINA (Croaţia), MIA (Macedonia), SRNA (Bosnia si Herţegovina), TANJUG (Serbia), FENA (Bosnia si Herţegovina), STA (Slovenia) vor discuta despre importanța și necesitatea unui domeniu aflat în plină evoluție. “Social Media, alături de jurnalismul clasic, este în momentul de față o oportunitate de dezvoltare pentru presă sau reprezintă un proces mai dificil pentru public de a regăsi informații credibile?” va fi întrebarea la care vor răspunde delegații agențiilor de presă din Balcani.

De asemenea, vor fi tratate principalele probleme cu care se confruntă agențiile de presă, dar și viitoare proiecte comune pe care acestea le vor iniția în cadrul ABNA-SE.

Bucuresti, 06.12.2013

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *