free download 78 travel guides written by experts

Precizare

· Grila cadru a TVR 3 rămâne neschimbată
· Semnarea Protocolului dintre TVR şi MADR nu interferează cu politica editorială a TVR 3.

Cu privire la scrisoarea transmisă de trei membri ai Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), Televiziunea Română face următoarele precizări:

1. Grila cadru a canalului TVR 3, comunicată şi aprobată de CNA în data de 24 octombrie a acestui an, rămâne în continuare valabilă. Grila se va îmbogăţi cu două emisiuni de tip magazin. De la sat la site va fi o emisiune- magazin zilnică ce se adresează comunităţilor mici şi mijlocii, care va fi realizată de studiourile teritoriale şi care înlocuieste, pe acelasi tronson orar, un alt magazin – Regionalia. Agroactiv va fi al doilea magazin agrar săptămânal.

2. Titulatura canalului nu se schimbă, ci rămâne în continuare TVR 3. Sigla canalului nu va mai avea culoarea mov, ci verde, aceasta fiind singura schimbare vizuală. Schimbarea culorii siglei nu reprezintă o schimbare de identitate la nivel de conţinut, căci structura de programe rămâne identică.

3. Încheierea de către TVR a Protocolului de cooperare cu Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale nu reprezintă o ingerinţă în politica editorială, MADR neavând niciun rol în producţiile TVR 3;

Serviciul Comunicare şi Relaţii internaţionale, Relaţii publice şi Protocol
SRTv

Bucuresti, 05.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *