metalshow

NBC Universal sustine Festivalul de Film Studentesc CineMAiubit

NBC Universal a anunţat astăzi că va susţine ediţia din acest an a Festivalului de Film CineMAiubit, care se va derula în perioada 5 – 11 decembrie 2008, în Bucureşti. Festivalul Internaţional de Film Stundeţesc CineMAiubit a ajuns la cea de-a 12a ediţie şi va cuprinde 4 secţiuni de concurs: film de ficţiune, film documentar, film experimental şi film de animaţie.  

Colin McLeod, Managing Director CEE NBC Universal a comentat: “Industria cinematografica din România a realizat paşi importanţi în ultimii ani iar decizia NBCU de a sponsoriza Festivalul Internaţional de Film Stundeţesc CineMAiubit a venit ca o implicare naturală în procesul de susţinere şi promovare a tinerilor creatori de film. Selecţiile făcute în anii precedenţi au demonstrat o atenţie pentru filme moderne şi originale iar aceasta este o zonă de mare interes pentru NBC Universal. Mai mult, parteneriatul nostru cu UNATC demonstrează încă o dată implicarea noastră şi angajamentul luat faţă de piaţa din România.”

“În fiecare an ne străduim să aducem un plus de valoare Festivalului CineMAiubit  şi din fericire există oameni care ne ajută şi ne înţeleg. NBC Universal  se numară printre companiile care fac o treabă minunată şi demnă de respect şi ne sprijină in iniţiativa noastră de a oferi  o platformă de lansare  tinerilor artişti iar farmecul acestui festival constă tocmai în tinereţea creatorilor de film”, declară Elisabeta Bostan, Preşedintele Fundaţiei CineMAiubit şi coordonatorul Festivalului.

Ediţia din 2008 a Festivalul Internaţional de Film Stundeţesc CineMAiubit va fi organizată la Cinema Studio şi va împărţi competiţia pe 4 secţiuni. Ca şi în ceilalti ani, la Cinema Studio, studenţii din România, precum şi de la alte şcoli din străinatate: Bulgaria, Egipt, Elveţia, Franţa, Germania, Polonia, Rusia, România îşi vor aduce în concurs cele mai bune pelicule realizate în ultimii ani de studiu, ridicând la cote înalte interesul pentru cea de-a şaptea artă.

Bucuresti, 04.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *