metalshow

Agentia No Surprises a lansat un nou departament: DECORARI SPECIALE

Se spune ca prima impresie este foarte importanta.
Si se mai zice ca nu exista niciodata a doua sansa pentru prima impresie!

Deci, primul lucru pe care invitatii tai il vor remarca in casa ta, la sediul companiei tale sau la evenimentul tau este DECORUL!
 
Pentru marea majoritate a familiilor, sezonul sarbatorilor este sezonul cel mai ocupat din an.
Indiferent daca este Craciunul, Sfintele Sarbatori de Paste, sau pur si simplu ai o petrecere in familie, sa iti gasesti timpul si energia necesara decorarii locuintei personale, nu este totdeauna cel mai usor sau cel mai la indemana. De aceea, pentru cei care acorda foarte mult pret pe timpul liber, Agentia No Surprises a deschis acest nou departament: DECORARI SPECIALE si suntem pregatiti sa dam viata dorintelor tale atat prin decoratiuni interioare cat si exterioare, prin decoratiuni florale si jocuri de lumini, indiferent ca este vorba de decorat un castel, un apartament, o terasa sau … de ce nu, o masa festiva!
 
Clientii nostri comerciali, sunt din toate categoriile de business: societati mici, multinationale, magazine comerciale … iar scopul nostru este indeplinirea obiectivelor companiei dumneavoastra, sa valorificam planurile existente si sa imbunatatim relatiile de afaceri pentru a va diferentia clar de competitie.

Si pentru ca clientii nostri au inteles cat de important este sa transmita un mesaj pozitiv angajatilor si clientilor sai, a permis echipei de la departamentul de DECORARI SPECIALE sa transforam sedii si evenimente într-o lume diversificata a fanteziei si culorii.

Sunt multe lucruri care definesc decorul si de aceea decoratorii nostri vor muncii alaturi de tine pentru a oferi o tema adecvata locuintei tale, sediului tau sau … evenimentului tau, pentru ca tu, clientul nostru, sa-ti atingi obiectivele.

Pentru mai multe informatii despre portofoliul si experienta noastra, va rugam sa accesati site-ul www.nosurprises.ro

Agentia No Surprises, agentie organizatoare de evenimente cat si prestatoarea unei game complete de produse si servicii  – Team Building, Family Day, Action Day, Christmas Party,  Kids  Party  de 12 persoane pana la …. 6.000 persoane, iar clientii precum: Coca Cola, Philips, Ambasada Olandei, Lindab, P&G, Pepsi … sunt cartea noastra de vizita.

Bucuresti, 18.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *